Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Τ/Κ Μπαμπίνης Θεοδώρου Ζαρκαδούλα στους Μπαμπινιώτες που πέτυχαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Θέλω από καρδιάς να σας συγχαρώ όλες και όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα  ΑΕΙ-ΤΕΙ.Σας εύχομαι πρωτίστως υγεία καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στη ζωή σας.
Στους μαθητές που δεν  πέτυχαν η εμπειρία να τους ενδυναμώσει στη ζωή τους ,ώστε πάντα να πετυχαίνουν τους στόχος τους.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστίες Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Την Κυριακή 11 Αυγούστου παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά με πολύ μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Μια κωμωδία», του Ιάκωβου Καμπανέλλη  από την θεατρική ομάδα μαθητών Αστακού υπό την καθοδήγηση, τη διδασκαλία και την σκηνική προσαρμογή του κου ΛάμπρουΠιτσούλια.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!
Ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τον κο Λάμπρο Πιτσούλια σε αναγνώριση της 20έτους ακούραστης προσπάθειάς του, της προσφοράς και του έργου του στον πολιτισμό του τόπου μας. Ευχόμαστε να είναι δίπλα μας και τα επόμενα χρόνια και να διδάσκει τα παιδιά μας ήθος και πολιτισμό!  

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς μας, Δεστούνη Βαγγέλη Καραγιώργα Λεωνίδα Παπαγιαννόπουλο Κων/νο Παπαϊωάννου Βαγγέλη Στάικο Παναγιώτη Τριανταφυλλάκη Ιωάννη          Μάντζαρη Παναγιώτη &Βασιλική     Νάτση Νίκο     Ντίνο Αποστόλη Make Art     Σπυρέλη Στράτο
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους: Παπαστάμου Αιμιλία Καλλισώρα Γιώργο       Καραγιώργα Λεωνίδα  …
διαβαστε περισσοτερα

Ν.Π.Δ.Δ.ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019- 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς, Η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών Αστακού, Φυτειών και του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κανδήλας για το σχολικό έτος 2019-2020 θα ξεκινήσει την Τρίτη (3η) μηνός Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη. Υπενθυμίζεται ότι το ωράριο λειτουργίας των παιδικών σταθμών  είναι από τις 07:00π.μ. – 16:00 μ.μ., με ώρα προσέλευσης από 07:00π.μ.- 09:00π.μ. και ώρα αναχώρησης από 13:00 μ.μ. έως 16:00 μ.μ.


Καλή & Δημιουργική Σχολική Χρονιά!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

διαβαστε περισσοτερα

Ν.Π.Δ.Δ.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΝ 29.08.2019

.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank