ΦΥΤΕΙΕΣ: Κέρδισαν της εντυπώσεις τα χορευτικά τμήματα(φωτο-βίντεο)

Πολιτιστικός Σύλλογος ''Ακαρνανικό φως''Βραδιά παραδοσιακών χορών αφιερωμένη στο αείμνηστο Μπάμπη Κουβέλη.Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα περίπατο των χορευτικών σε κεντρικούς δρόμους των φυτειών Χορευτικά τμήματα από την Πρέβεζα ,Αγρίνιο,Σταμνά,Αστακό και τις Φυτείες παρουσίασαν χορούς και δρόμενα. Έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στη μνήμη του Μπάμπη κουβέλη για την προσφορά του στο πολιτιστικό κίνημα του ξηρομέρου και την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρος της οικογένειας ο ανιψιός του Δημήτρης ΚουβέληςΣυνδιοργάνωση .Δήμος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ: Αύριο 16 Αυγούστου βραδιά παραδοσιακού δημοτικού τραγουδιού

Για άλλη μια χρονιά ο πολιτιστικός μας σύλλογος θα προσφέρει μια βραδιά παραδοσιακού δημοτικού τραγουδιού σας περιμένουμε να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη βραδιά και να διασκεδάσουμε με τούς εκλεκτούς καλλιτέχνες μας.!!!
διαβαστε περισσοτερα

Ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στην Ελλάδα

Ο Δεκαπενταύγουστος, «το Πάσχα του καλοκαιριού», είναι αφιερωμένος στην Παναγία, τη μητέρα όλων των Χριστιανών και εορτάζεται με ιδιαίτερη ευλάβεια σε όλο τον ελληνικό χώρο.
Φωτο.Ο Συμπατριώτης μας Γεράσιμος Τριάντης καβαλάρης στη Παναγία Λιγοβιτσάνα στο Ξηρόμερο
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Γενική συνέλευση και εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης( Νέος πρόεδρος ο Νίκος Κυριαζής)

Πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου 2024 η Ετήσια Γενική Συνέλευση του πολιτιστικού συλλόγου Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» με κύριο θέμα απολογισμός έργου την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου ακολούθησε η  εκδήλωση ''Μπαμπίνης Γεύσεις '' Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του αντιπροέδρου του Συλλόγου Απόστολου Κομπλίτση Μετά τις αρχαιρεσίες  της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης», το νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώθηκε ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Τρίτη 20 Αυγούστου στις 08:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, προβολή του ντοκιμαντέρ "Until the End of the World" του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Francesco De Augustinis.

Την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 08:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινότητα Αστακού σας προσκαλεί όλες και όλους στην προβολή του ντοκιμαντέρ "Until the End of the World" του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Francesco De Augustinis της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Ιταλίας, της Corriere Della Sera.
διαβαστε περισσοτερα

Όταν ο Βελισσάρης τραγουδά, η Κατοχή χορεύει! | Μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό!

Ελληνικά Πανηγύρια ΚΑΤΟΧΗΑξέχαστο γλέντι στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας Την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024, η Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας σείστηκε από τα γλέντια και τους χορούς, καθώς το χωριό φιλοξένησε ένα αξέχαστο πανηγύρι. Με τον αγαπημένο Γιώργο Βελισσάρη να μαγεύει με τη φωνή του και τον δεξιοτέχνη Σταύρο Ιωαννίδη να ξεσηκώνει με το κλαρίνο του, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από νωρίς το βράδυ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................