Διαμάντης Γιώργος....Το κλαρίνο Διαμάντι

Μουσικός που έχει συμβάλει στη διατήρηση και διάδοση της μουσικής παράδοσης, ιδιάιτερα της περιοχής των Τζουμέρκων.Με χαρακτηριστικό στακάτο παίξιμο, θυμίζει παλιούς παραδοσιακούς μουσικούς του κλαρίνου.
Ο ίδιος μας λέει:
διαβαστε περισσοτερα

ΦΥΤΕΙΕΣ: Πολιτιστικός Σύλλογος ''Ακαρνανικό Φώς'' Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα

Εκ μέρους του πολιτιστικού συλλόγου μας ''Ακαρνανικό Φώς'', έχουν ξεκινήσει ήδη οι εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα, παρακαλούμε για την έγκαιρη εγγραφή σας ώστε να μπορέσουμε να συγκροτήσουμε και να οργανώσουμε τα χορευτικά τμήματα με τον καλύτερο τρόπο.!!!
διαβαστε περισσοτερα

Ο κόσμος ήταν καλύτερος τότε | Η συγκινητική ιστορία της κυρίας Σοφίας

ΗΠΕΙΡΟΣ Μια ζωή σαν παραμύθι: Η κυρία Σοφία από την Ψήνα Ιωαννίνων Στην καρδιά της Ηπείρου, στο χωριό Ψήνα Ιωαννίνων, συναντήσαμε την κυρία Σοφία, μια γλυκιά γυναίκα 82 ετών, που μας άνοιξε την καρδιά της και μας ταξίδεψε στο παρελθόν. Μας μίλησε για τη ζωή στο χωριό, τότε που ο κόσμος ήταν φτωχός μα η καρδιά του ήταν πλούσια.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Νέας Σμύρνης ΄΄Ο Αχελώος΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΊΜΒΡΟ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΊΜΒΡΟ. Σας προσκάλουμε στη μεγάλη συναυλία του Συλλόγου Ιμβρίων "Συναυλία για την Ίμβρο, για τα παιδιά, για τα σχολεία μας, την Κυριακή 29/09 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
διαβαστε περισσοτερα

Ο συμπατριώτης μας Γιάννης Γερογιάννης στην εκπομπή του Bookia στο 48ο φεστιβάλ βιβλίου(βίντεο)

ΠΗΓΗ.facebook. Giannis Gerogiannis
διαβαστε περισσοτερα

ΔΕΘ 2024: Η NEUROPUBLIC επενδύει στην Τεχνολογία, την Καινοτομία και την Ψηφιοποίηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ| 16-09-24ΔΕΘ 2024: Η NEUROPUBLIC επενδύει στην Τεχνολογία, την Καινοτομία και την Ψηφιοποίηση 
Η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με επιτυχία για μία ακόμα χρονιά, δίνοντας έμφαση στα νέα τεχνολογικά μέσα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, με άξονα τις σύγχρονες προκλήσεις για τη χώρα και τους κρίσιμους τομείς της οικονομίας που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα και την ευημερία των πολιτών.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 16/9/2024 Αρ. Πρωτ.: 11918 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 20 Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 07:00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 (Α΄91) του ΥΠ.ΕΣ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

“Θάλασσα Μάνα” - Μια καλλιτεχνική εκδήλωση για την προστασία των Θαλασσών μας - Πόρος - Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024. Με την στήριξη και του Δήμου Ξηρομέρου.

Δελτίο Τύπου“Θάλασσα Μάνα”Μια καλλιτεχνική εκδήλωση για την προστασία των Θαλασσών μαςΠόρος - Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024
Η "Καθετή" και η "AKTAIA", με την υποστήριξη των Rauch Foundation και Argosaronic Environment Foundation, σας προσκαλούν το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στην Πλατεία Καραμάνου στον Πόρο σε μια εκδήλωση που σκοπός της είναι να αναδειχθεί η Θάλασσα ως σύμβολο ζωής και έμπνευσης.Θα ακολουθήσει συναυλία με τον τίτλο «Θάλασσα Μάνα» που έχει επιμεληθεί καλλιτεχνικά η Λίνα Νικολακοπούλου.
διαβαστε περισσοτερα
Ορισμός Αντιδημάρχου κας Άρτεμις Τσόμπου.

Ορισμός Αντιδημάρχου κας Άρτεμις Τσόμπου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 16/9/2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με απόφαση Δημάρχου ορίζεται η δημοτική σύμβουλος Τσόμπου – Παύλου Άρτεμις, Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου, με θητεία από 16.9.2024 μέχρι 31.12.2024. Επισυνάπτεται το επίσημο έγγραφο. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΟΜΠΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΨΓΖΞΩΚΖ-ΖΘΝ.pdf120 kB
διαβαστε περισσοτερα

Λεωνίδας Παπαρίζος. Άμεση λύση υγειονομικού ενδιαφέροντος -ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Είναι γεγονός ότι στις λεπτομέρειες κρίνεται η επιτυχία μιας Δημοτικής ή Κοινοτικής αρχής και αυτές είναι που αναδεικνύουν τον πολιτικό πολιτισμό μιας κοινότητας ή ενός δήμου.  Για του λόγου το αληθές που αφορά τον Δήμο Ξηρομέρου και την Κοινότητα Αστακού παραθέτω τα κάτωθι.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................