Φινάλε με την έβδομη θέση του Κυριαζή στον ακοντισμό

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της εθνικής μας ομάδας, στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν στο Γιουτζίν του Ορεγκον συνεχίστηκαν και στην έκτη και τελευταία ημέρα των αγώνων.
Το φινάλε της διοργάνωσης βρήκε τον Γιάννη Κυριαζή στην έβδομη θέση του ακοντισμού.Ο πρωταθλητής μας πραγματοποίησε καλό αγώνα, καθώς, ξεκίνησε τις προσπάθειες του στα 70,38 μ., επίδοση που τον κράτησε από την αρχή έως το τέλος ψηλά στην κατάταξη.
Ο ταλαντούχος αθλητής, που αγωνίστηκε με δεδομένο πόδι εξαιτίας μιας ενόχλησης στον αστράγαλο που είχε πριν από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, έκανε δύο άκυρες βολές κι έπειτα συνέχισε με προσπάθειες στα 64,72 μ., 64,77 μ. και 65,90 μέτρα. Ο αθλητής με την καλύτερη επίδοση από τους δώδεκα του τελικού, ο Ματίγια Μούχαρ (72,97 μ..), κρατούσε μέχρι την πέμπτη βολή το χρυσό μετάλλιο, έφυγε όμως από το στάδιο με ασημένιο. Στην έκτη και τελευταία προσπάθεια, ο Λετονός Γκάτις Κατς έστειλε το ακόντιο στα 74,04 μ. βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας …
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ

«Επιταγή εισόδου για νέους ΗΛΙΚΙΑΣ από 25 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας»

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας συνεχίζει την υλοποίηση δράσεων αντιμετώπισης της ανεργίας.  Στο πλαίσιο αυτό προχωρά η υλοποίηση της δράσης «Επιταγή εισόδου για νέους ΗΛΙΚΙΑΣ από 25 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας», παρέχοντας σε άνεργους νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών, υπηρεσίες συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.
Η δράση ΑΦΟΡΑ38.000 άνεργους νέους ηλικίας από 25 μέχρι 29 ετών, εκ των οποίων: 15.000 θα είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων /ΤΕΙ 23.000 θα είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμπλήρωση αίτησης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Κιν. 6945011795. Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά 9.00 π.μ. – 21.00 μ.μ.

Με εκτίμηση
Σαλτογιάννη Αθανασία
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................