Με επιτυχία έγινε το φιλικό παιχνίδι των Παλαιμάχων ΑΕΚ Αγίου Κων/νου - Παναιτωλικός για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με επιτυχία έγινε το φιλικό παιχνίδι των Παλαιμάχων ΑΕΚ Αγίου Κων/νου - Παναιτωλικός για φιλανθρωπικό σκοπό.

 Να ευχαριστήσουμε τον Παναιτωλικό για την συμμετοχή του στο παιχνίδι. Επίσης να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Παναιτωλικού για την παραχώρηση του γηπέδου και την φιλοξενία στο Emileon Sport Center, τον διαιτητή Καψάλη Π. και τους βοηθούς Κολοσιώνη Α και Καλαμάρη Κ!!!

διαβαστε περισσοτερα

ΘΕΡΜΟ:Πραγματοποιήθηκε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, σήμερα 17 Ιουνίου 2018 η εκδήλωση τιμής στους Πεσόντες Αεροπόρους στο λόφο του Αγίου Κοσμά Μέγα Δένδρου Θέρμου

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ....

. Τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκπροσώπησε ο Ιπτάμενος -Σμήναρχος κ. Ιωάννης Κωτσάκης , Διοικητής της 116 Πτέρυγας Μάχης . 

Στεφάνια κατέθεσαν εκπρόσωποι των οικογενειών των Πεσόντων Αεροπόρων Δήμου Θέρμου , καθώς και οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές. Το άγημα και η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας απέδωσε τιμές μετά το τρισάγιο που τελέστηκε από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Θεοκλητο Ράπτη. 

Στις φετινές εκδηλώσεις τιμήθηκε ο Ήρωας Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος και παρέστη ο Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτριος Τσιαντής , ο οποίος και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα .

διαβαστε περισσοτερα

Η Γιορτή του Πατέρα στο doodle της Google

Ξεχωριστή ημέρα για κάθε μπαμπά
Τη Γιορτή του Πατέρα, προς τιμήν του ξεχωριστού αυτού ατόμου για κάθε άνθρωπο, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής του στην κοινωνία, τιμά με το σημερινό της doodle η Google. Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα γιορτάστηκε για πρώτη φορά στις 19 Ιουνίου του 1910 και αποσκοπούσε στο να δείξει ότι ο ρόλος του στην κοινωνία είναι εξίσου σημαντικός με αυτόν της μητέρας. Από τότε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, δηλαδή φέτος είναι σήμερα, 17 του μήνα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................