ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανακοίνωση για τα διαρκείας

Συμπληρώνεται σήμερα (στις 6.00 το απόγευμα) η δεύτερη εβδομάδα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας 2017-2018 και η ανταπόκριση των φιλάθλων είναι πολύ μεγάλη. Την ερχόμενη εβδομάδα τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο θα είναι ανοικτά καθημερινά από τη Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή 28 Ιουλίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα. Είναι η τελευταία εβδομάδα που παρέχεται η δυνατότητα στους παλιούς κατόχους διαρκείας να ανανεώσουν την κάρτα τους διατηρώντας τη θέση τους και παράλληλα σε νέους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις. Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων διαρκείας μέσω του viva.gr ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
.panetolikos.gr
διαβαστε περισσοτερα

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο δρόμο για το Βαθυαβάλι Αιτ/νιας

Ολοκληρώνονται οι εργασίες  στο δρόμο για το Βαθυαβάλι Αιτ/νιας. Έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Δυτικής Ελλάδας.
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ''Η ΒΕΛΑ'' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ -ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

διαβαστε περισσοτερα

Ξηρομερίτικες χυλοπίτες

Παραδοσιακές Ξηρομερίτικες χυλοπίτες η φύλλα όπως τις λέμε στο Ξηρόμερο ένα παραδοσιακό ζυμαρικό με την παλιά παραδοσιακή συνταγή από τη Ζωή Κολώνια με τα ποιο αγνά υλικά (γάλα,πρόβειο η κατσικίσιο-αυγά-σιμιγδάλι-αλεύρι)
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών.

20/07/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Μετά και την παραίτηση του κυρίου Ηλία Γεωργαλή από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ξηρομέρου, νέος Δημοτικός Σύμβουλος της Συμπολιτείας ορκίστηκε χθες 19/07/2017 ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού κύριος Λευτέρης Μάντζαρης.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank