Αύριο Τετάρτη στο Αγρίνιο η κεντρική ομιλία του Νεκτάριου Φαρμάκη

03-10-2023
Αύριο Τετάρτη στο Αγρίνιο η κεντρική ομιλία του Νεκτάριου Φαρμάκη 

Με συναντήσεις στην πόλη του Αγρινίου το πρωί και κεντρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης, ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Νεκτάριος Φαρμάκης συνεχίζει την πορεία του στην κοινωνία, τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ
Στων δήμων μας τις εκλογές πέσατε με τα μούτραμε πάθος, με ερωτισμό, μην πω με κάμα σούτρα.
Μα τις περιφερειακές, βλέπω, περιφρονείτε∙ σαν αγγαρεία, φίλοι μου, δεν πρέπει να τις δείτε.
Κι ούτε μ’ ελαφριά καρδιά να φτάσετε στην κάλπη για κάποιον κούφιο Δον Ζουάν ή μία που αστράφτει.
Είναι σαν μια μικρή βουλή, λοιπόν η περιφέρεια αν πάνε σύμβουλοι γιεσμέν, τότε κακά χαμπέρια.
διαβαστε περισσοτερα

Αρετή Γριτσίπη: Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας.

Αρετή Γριτσίπη: Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας.
Της Αρετής Γριτσίπη.Πρόεδρος Κοινότητας Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών-Από την χθεσινή ομιλία στην Πλαγιά!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους που παρευρεθήκατε στην χθεσινή μας συγκέντρωση στην Πλαγιά και ακόμα περισσότερο για την τόσο θερμή σας υποδοχή σε εμένα και στους υποψηφίους μας! 
Προχωράμε, με συγκεκριμένο πλάνο, με εμπειρία και σιγουριά, μαζί όπως πάντα, για να πετύχουμε όσα οραματιζόμαστε. Για εμάς αλλά πιο πολύ για τα παιδιά μας!
Δύναμη Πολιτών-Συνεχίζουμε!







διαβαστε περισσοτερα

Την Τ.Κ. Καραΐσκάκη επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Σάββας

Το Καραΐσκάκηεπισκέφθηκε ο Υπ. Δήμαρχος Ξηρομέρου και πρώην Ανώτατος Δικαστικός κ. Αλέξανδρος Σάββας συνομίλησε με τους κατοίκους.Άκουσε τα προβλήματα της καθημερινότητας όπως η καθαριότητα και ο φωτισμός που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.έγινε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συζήτηση, πάνω σε ανάγκες και προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα. 
διαβαστε περισσοτερα

Έκθεση φωτογραφίας «Γιορτή των Πουλιών» του Καλλιτέχνη Βασίλη Αρτίκου, στο κτίριο Χρυσόγελου

Έκθεση φωτογραφίας «Γιορτή των Πουλιών» του Καλλιτέχνη Βασίλη Αρτίκου, στο κτίριο ΧρυσόγελουΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο  Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, Λάμπρος Δημητρογιάννης, προσκαλούν το κοινό  στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Γιορτή των Πουλιών», η οποία θα  περιλαμβάνει και  προβολή ταινιών μικρού μήκους με την ζωή των πουλιών, του καλλιτέχνη κ. Βασίλη Αρτίκου. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Κτίριο Χρυσόγελου έως τις 22 Οκτωβρίου 2023, με ώρες επισκέψεων 11.00 έως 14.00, από τη Δεύτερα έως την Παρασκευή.
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο 11o Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο 11o Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας
H Ελληνική Οικολογική Εταιρεία υπό την αιγίδα του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Πράσινο Ταμείο και τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής διοργανώνει το 11o Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από 4-7 Οκτωβρίου 2023 (http://helecos11.upatras.gr/).
διαβαστε περισσοτερα

[Δελτίο Τύπου ΠΔΕ] Αναδιανομή Τροφίμων & Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους ωφελούμενους του Εταίρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ«ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ & ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015- 2016ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΣ 5000218»Αναδιανομή Τροφίμων & Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής  στους ωφελούμενους του Εταίρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στην Π.Ε. ΑιτωλοακαρνανίαςΣτο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με φορείς, η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ο εταίρος της Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου θα προχωρήσουν στη διανομή Τροφίμων (νωπό βόειο κρέας, νωπό χοιρινό κρέας, τυρί φέτα ΠΟΠ, τυρί ημίσκληρο, τυρί γραβιέρα ΠΟΠ, ακτινίδια, μήλα και μπανάνες) &   ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ) (κρεμοσάπουνα) στους δικαιούχους-ωφελούμενους.
διαβαστε περισσοτερα

Άρθρο του κ. Αποστολάκη στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"

διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακού-ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, σας ενημερώνει ότι ξεκινάει και πάλι τα μαθήματα της μικτής χορωδίας ενηλίκων τηνΤετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ.Στο στέκι του συλλόγου μας
Παρακαλούμε για την συμμετοχή παλαιών και νέων μελών!
   Για περαιτέρω πληροφορίες ΚΑΙ εγγραφές επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. στο εξής τηλ.:6944613595
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών- Πρόσκληση για την ομιλία στο Μοναστηράκι.

Σήμερα - Τρίτη 3 Οκτωβρίου  Κεντρική πλατεία Μοναστηρακίου                  20.30 μ.μ.
 Ομιλία Γεώργιου Θεόδωρου Αποστολάκη
Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά! Δύναμη Πολιτών-Συνεχίζουμε! #Αποστολάκης #δύναμη_πολιτών #Συνεχίζουμε #δήμος_ακτίου_βόνιτσας #Μοναστηράκι #Βόνιτσα
διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία Ν. Φαρμάκη στον Πύργο: «Πάμε μπροστά για την Ηλεία της παραγωγής, του πολιτισμού και του τουρισμού!»

«Δεν είμαι πλασιέ οραμάτων. Είμαι ένας υπηρέτης του τόπου μου.. Και αγωνίζομαι για την Ηλεία με τον σεβασμό και την ταπεινότητα που πρέπει, απέναντι σε ανθρώπους που ξέρω ότι για πολλά χρόνια στερήθηκαν πολλά.  Είμαι έτοιμος να προσπαθήσω ακόμα πιο σκληρά, μαζί με όλους εσάς, για το μέλλον της Ηλείας. Γι’ αυτό και είμαι βέβαιος πως οι πολίτες της Ηλείας θα σταθούν δίπλα μας και τώρα, για να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον τόπο που αγαπάμε και να δούμε το χαμόγελο της προκοπής να ανθίζει μόνιμα στα χείλη των συμπολιτών μας».
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου και Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου και ο Σύλλογος γυναικών Αστακού, ευχαριστούν θερμά για την προσφορά σε τρόφιμα τους παλαίμαχους Νεοχωρίου και τους επίλεκτους παλαιούς ποδοσφαιριστές του Δήμου Ξηρομέρου, που με την ενέργεια αυτή ενίσχυσαν  το φιλανθρωπικό μας έργο.Η πράξη αυτή ας γίνει παράδειγμα για όλους!
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΑΚΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΓΓΥΗΣ ‘’ΣΚΕΠΗ’’

.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης ‘’Ενωτική Πρωτοβουλία’’ επισκέφθηκε το παράρτημα της ‘’ΦΛΟΓΑΣ’’ Ναυπάκτου ,σύλλογος γονιών,παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ,συζήτησε με της εθελόντριες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν παιδιά και τις συνεχάρη για την προσφορά τους.
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

ΓΙΑΣΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ.Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα κεντρικού τομέα Αθηνών-Με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά,
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών.Βίντεο της μελέτης για την ανέγερση Δημοτικού και Νηπιαγωγείο στην Βόνιτσα

Στη Δύναμη Πολιτών ξέρουμε να διεκδικούμε και να κάνουμε πράξη το όραμά μας. Να μην μένουμε σε κενά λόγια, αλλά να προχωράμε σε έργα
 Δημιουργούμε και βελτιώνουμε τις υποδομές που έχουν ανάγκη οι Δημότες, ώστε να εξασφαλίσουμε μια ποιοτικότερη ζωή για όλους.
διαβαστε περισσοτερα

Σπάρταθλον 2023: Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο Αγρινιώτης Φώτης Ζησιμόπουλος

Έκοψε πρώτος το νήμα στο φετινό Σπάρταθλον ο κορυφαίος αθλητής υπεραποστάσεως, Φώτης Ζησιμόπουλος, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ του Κούρου με χρόνο 19.55.02!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................