Κάλεσμα του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού εν όψη του κρίσιμου αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Δοκιμίου

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΩΝΑ

Την Κυριακή 23/12/2018 ώρα 15.00 στο γήπεδο του Αστακού, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Δοκιμίου σε κρίσιμο αγώνα  πρωταθλήματος. Καλούμε τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ στο γήπεδο να απολαύσουμε το παιχνίδι και να ενισχύσουμε τους ποδοσφαιριστές μας για τη νίκη κόντρα στην ανταγωνιστική ομάδα του Δοκιμίου.

                                                   Το Διοικητικό Συμβούλιο
διαβαστε περισσοτερα

Συγκομιδή μεταλλίων για τον Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ στο παιδικό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος

ΤΈΛΕΙΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΊΟΥ ΕΛΛΆΔΟΣ..!!!

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΜΕ 5 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ 4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 5η ΘΈΣΗ..!! 

Α Ν Α Λ Υ Τ Ι Κ Α :

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τη CAVA ΜΑΣΣΑΛΗ

CAVA ΜΑΣΣΑΛΗ

Μεγάλη ποικιλία κρασιών & ποτών. είδη δώρων ,επιχείρηση την οποία ίδρυσε ο συγχωριανός μας Γεώργιος Β.Μασσαλής και σήμερα συνεχίζει δυναμικά ο γιος του Σπύρος με την ίδια αγάπη σεβόμενος το όνομα και την ιστορία της επιχείρησης.

ΚΟΡΥΤΣΑΣ 17 ΑΙΓΑΛΕΩ ATTIKHΣ

διαβαστε περισσοτερα

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα

Οι μέρες των Χριστουγέννων και το ελπιδοφόρο μήνυμα που κομίζουν, συμπίπτουν φέτος με την αρχή μιας νέας περιόδου για την πατρίδα μας. Μιας νέας περιόδου και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Αφήνουμε πίσω τις πολλές δυσκολίες, προσπερνάμε προβλήματα και υστερήσεις, χτίζουμε το αύριο, μεθοδικά, σταθερά, με πίστη στις δυνατότητες της περιοχής μας, με αμετακίνητη προσήλωση στους στόχους μας και με χειροπιαστά αποτελέσματα.
διαβαστε περισσοτερα

Θανάσης Παπαθανάσης* στο 1ο Ελληνικό Forum Ενιαίας Υγείας.«Κομβικός ο ρόλος του Φαρμακοποιού στην Υγεία των πολιτών»

«Κομβικός ο ρόλος του Φαρμακοποιού στην Υγεία των πολιτών» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Φαρμακοποιών κατά τη διάρκεια του 1ου Ελληνικού Forum Ενιαίας Υγείας.
> Το  Forum Ενιαίας Υγείας διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την συμμετοχή Ελλήνων και ξένων διακεκριμένων επιστημόνων με φορέα διοργάνωσης τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης''Χριστόδουλος Παμπλέκης''

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' στέλνει μήνυμα αγάπης & ελπίδας για μια συνάντηση χαράς στα μέλητου & στους Απανταχού Μπαμπινιώτες της γης.
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και δύναμη να ξεπεράσουμε τα δύσκολα!!!
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το ΦΥΤΩΡΙΟ 4 ΕΠΟΧΕΣ (4 EPOCHES) Φυτώρια & κατάστημα κηπουρικής

διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/2018 ΕΩΣ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2019 ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ: Μικροί και μεγάλοι από το Σάββατο 22/12/2018 έως και την Κυριακή 6/1/2019, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, θα μπορούν να χαρούν και να διασκεδάσουν μπαίνοντας σε Χριστουγεννιάτικο και εορταστικό ρυθμό στον Αστακό με το Παγοδρόμιο, το μεγάλο γιορτινό τρενάκι και τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια-κιόσκια  με διακοσμητικό σημείο για τον Άγιο Βασίλη.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ Κ.Δ.Α.Π- ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Για τα ΚΔΑΠ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
(ΑΣΤΑΚΟΥ-ΦΥΤΕΙΩΝ-ΚΑΝΔΗΛΑΣ)




διαβαστε περισσοτερα

Καλές γιορτές από Το Ξηρομερίτικο αλλαντοπωλείο ''ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ''

ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ μια αυθεντική γωνιά με παραδοσιακά αλλαντικών προϊόντα τόσο από το Ξηρόμερο και την Αιτ/νια όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα στην οδό Ευριπίδου ανάμεσα στην Βαρβάκειο αγορά την ψαραγορά άλλα και πολλά άλλα καταστήματα ένας Ξηρομερίτης (Μπαμπινιώτης ) ο Αλέξανδρος Ζαρκαδούλας δημιούργησε μια μοναδική γωνιά με χειροποίητα άλλα και έτοιμα προϊόντα αλλαντικής γεύσης (τυροκομικά παστουρμά αλλαντικών ζυμαρικά κλπ)

Ο Αλέξανδρος σας περιμένει με ένα κομμάτι τυρί το καλύτερο στην αγορά και ένα τσίπουρο να σας υποδεχθεί .
 Η επιχείρηση είναι καθαρά οικογενειακή και αυτός είναι ο λόγος της επιτυχίας.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................