Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ.Σταρίδα Αντώνιο από τον Αστακό Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Σταρίδα Αντώνιο , από τον Αστακό Ξηρομέρου.Ο Αντώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό, είναι πατέρας δύο Παιδιών. Ο Αντώνης είναι ιδιωτικός υπάλληλος.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ( 3) νέα μέλη από τον Αστακό τον Απόστολο Νικ. Πανταζή , Βασίλειο Τσάρκο και τον Θεόδωρο Λιβάνη

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ( 3) νέα μέλη από τον Αστακό. τον Κ. Πανταζή Νικ. Απόστολο , τον Κ. Τσάρκο Βασίλειο , τον Κ. Λιβάνη Θεόδωρο.
διαβαστε περισσοτερα

IMAM MΠΑΪΛΝΤΙ Και ο «μπαϊλντισμένος» ιμάμης…Γράφει η Μαρία Ν. Αγγέλη

Γράφει η Μαρία Ν. Αγγέλη
«Εκείνη τη στιγμή μπήκε στην τραπεζαρία ο Ταρνανάς, και ακούμπησε μπροστά στη Λωξάντρα τη μεγάλη πιατέλα με τις μελιτζάνες. Λαδερές μελιτζάνες, παραγεμιστές και μέσα μπόλικα κουκουνάρια και σταφίδες…» (Μαρία Ιορδανίδου, Λωξάντρα).
Θα αφηγηθώ ένα μύθο για την ονομασία του φαγητού:
διαβαστε περισσοτερα

Τομεακοί απολογισμοί. Τομέας οικονομικών Δήμου Ξηρομέρου.

Τομεακοί απολογισμοί. Τομέας οικονομικών Δήμου Ξηρομέρου.Ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς σε κάθε Δήμο, είναι η διαχείριση των Οικονομικών του και το ζητούμενο είναι να γίνει μία αντικειμενική σύγκριση και αποτίμηση, για να δούμε, είχαμε βελτίωση και θετική πορεία ή πισωγύρισμα και αρνητικό πρόσημο σε σχέση με την κατάσταση που παραλάβαμε.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Κώστα Παπαγιαννόπουλο από τον Αστακό Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Κώστα Παπαγιαννόπουλο του Χαρίλαου από τον Αστακό Ξηρομέρου.Ο Κώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό, είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ( 2 ) νέα μέλη από την Κανδήλα Ξηρομέρου τον Σπύρο Κράββαρη και τον Πέτρο Λύτρα.

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ( 2 ) νέα μέλη από την Κανδήλα Ξηρομέρου τον Σπύρο Κράββαρη και τον Πέτρο Λύτρα.
διαβαστε περισσοτερα

λέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον πρώην Δήμαρχο και φίλο Ερωτόκριτο Γαλούνη Απο το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ολοκλήρωσε τις διαγωνιστικές διαδικασίες για τη μεταφορά μαθητών

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές  διαδικασίες και ανατέθηκαν στους προσωρινούς αναδόχους τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το σχολικό έτος 2023-2024 για την έγκαιρη και απρόσκοπτη μεταφορά 15.138 μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όλων των τύπων δημοσίων σχολείων στις Περιφερειακές  Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» την Κ. Νταβατζή Παναγιώτα Από τα Πηγάδια Στρογγυλοβουνίου

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κα Νταβατζή Παναγιώτα Από τα Πηγάδια Στρογγυλοβουνίου . . Η Παναγιώτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πηγάδια είναι παντρεμένη και έχει τέσσερα παιδιά. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της απόφασης της να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου.
οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Σ ευχαριστώ από καρδιάς !
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας
διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ.

Ημερομηνία 30-8-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ. Ανδριάνα Λιβάνη από τον Αστακό Ξηρομέρου

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ. Ανδριάνα Λιβάνη από τον Αστακό Ξηρομέρου . Η Ανδριάνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό  Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Τι δείχνει Δημοσκόπηση. Στα όρια Στατιστικού λάθους η διαφορά Τριανταφυλλάκη-Σάββα

Γράφει -Σχολιάζει-ΑποκαλύπτειΟ ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Στα όρια του στατιστικού λάθους κινείται, πλέον, η διαφορά μεταξύ Τριανταφυλλάκη-Σάββα μια ημέρα πριν κλείσουν οριστικά οι κατάλογοι των υποψηφιοτήτων και κοντά σαράντα ημέρες πριν την η 8η Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.
διαβαστε περισσοτερα

Χαμός στη συνάντηση υποψηφίων του υποψηφίου Δημάρχου Τριανταφυλλάκη-Το κλίμα και ο ενθουσιασμός σφράγισαν την μεγαλη εκλογική διαφορά.

Πηγή:https://xiromeronews.blogspot.com
Για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος κος Τριανταφυλλάκης απέδειξε οτι είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει το Ξηρόμερο στη νέα εποχή.......Εντυπωσίασε τους υποψηφίους του καθώς εκτός απο τον σύντομο απολογισμό και την ανακοίνωση προγραμματικών θέσεων προέβει σε ένα ξεκάθαρο προσδιορισμό αρχών και πολιτικής ηθικής .Δύο κύριοι άξονες ανάπτυξης επισημάνθηκαν :
διαβαστε περισσοτερα

Εγκαίνια του έργου αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Πλευρώνας

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εγκαίνια του έργου αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου Πλευρώνας από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη
διαβαστε περισσοτερα

Η Κωνσταντίνα Παππά τ. Θωμά υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Χαλανδρίου

Η Κωνσταντίνα Παππά τ. Θωμά υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Χαλανδρίου με το συνδυασμό ''Μένω Χαλάνδρι'' υποψήφιος Δήμαρχος Πράσσος Νίκος.
διαβαστε περισσοτερα

Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα " Όψεις του Νεοελληνικού Διαφωτισμού και ο Χριστόδουλος Παμπλέκης " την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:30-13:00.

διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Μαχαιρά Γιώργου Μπαρμπαρούση, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Μαχαιρά Γιώργου Μπαρμπαρούση, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Γιώργο σε ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................