Εκλογές Βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με Συνεργασία Γερμανικού τύπου; Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Γράφει-Σχολιάζει την Επικαιρότητα

Μπορεί οι βουλευτικές εκλογές να γίνουν στην ώρα τους, όπως, επίμονα,  διαμηνύει ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, δηλαδή Μάιο –Ιούνιο. Μπορεί όμως και όχι. Είτε είναι πρόωρες, είτε όχι, λίγη, πλέον, σημασία έχει αυτό, καθώς οι χρονικές αποστάσεις μεταξύ των δύο επιλογών είναι μάλλον ασήμαντες.Όσο, όμως, πλησιάζουμε στη στιγμή πραγματοποίησής τους, τόσο γινόμαστε μάρτυρες κινήσεων, σύγκλισης μεταξύ τους, από  ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.Στελέχη και των δύο κομμάτων αρχίζουν, πλέον, να κάνουν λόγο για μετεκλογική συνεργασία από τον πρώτο γύρο για να αποφευχθεί ένας δεύτερος   , που ενδεχομένως θα είχε αρνητικές συνέπειες για τον τόπο αλλά και για τα ίδια τα κόμματα. Μια συνεργασία,  ‘’γερμανικού τύπου’’, που θα γίνει στη βάση προγραμματικών  συμφωνιών και θα προβλέπει  την υπουργοποίηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, υπό όρους και προϋποθέσεις, που μένει να συμφωνηθούν και να υλοποιηθούν.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με https://www.iefimerida.gr Η επιτροπή ψηφοδελτίων υπό τους Β. Αργύρη, Ν. Σαλαγιάννη, Μ. Όθωνα έχει ολοκληρώσει κατά 100% την εισήγησή της για τα ψηφοδέλτια αν και δεν ανακοινώνονται ακόμη καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές/προσθήκες λόγω της πληθώρας υποψηφίων.Στα ονόματα των υποψηφίων και δύο υποψήφιοι με καταγωγή από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου Δυτικός τομέας Αθήνας: Θανάσης ΚατερινόπουλοςΒόρειος Τομέας Αθήνας:Ρένια Ζαρκαδούλα 
Μέχρι στιγμής ο «χάρτης» των υποψηφιοτήτων διαμορφώνεται ως εξής: ΕΔΩΠΗΓΗ: https://www.iefimerida.gr
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

https://www.dimosxiromerou.gr

Αστακός, 17.11.2022 Αριθ. πρωτ: 981 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την εικοστή δεύτερη (22η) του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. 4η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2022.
2. ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΤΕΙΩΝ 'ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ'. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
3. ΔΙΟΡΓ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................