ΟΙΚΟθέατρο 2019" συνεχίζονται οι παραστάσεις με το 2ο Δ.Σ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Συνεχίζονται με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 9η χρονιά  η Περιβαλλοντική οργάνωση "Πράσινο+Μπλε".
  Όλα αυτά τα χρόνια που υλοποιείται η δράση, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 2.000 μαθητές  και έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 15.000 θεατές και η οποία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για την προσφορά της: *TEDx Athens 2011, *Best city awards 2016, *Best city awards 2017, Event Awards 2017.
  Ευχαριστούμε θερμά φορείς, Δντες και εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων Ναυπάκτου, χορηγούς και υποστηρικτές, τεχνικούς και εθελοντές,  που συμμετέχουν και μας στηρίζουν κάθε χρόνο.
διαβαστε περισσοτερα

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας

Ξεκαθάρισε το τοπίο για τις υποψηφιότητες, όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Έχουν κάνει επίσημες ανακοινώσεις τέσσερα ονόματα ως υποψήφιοι Δήμαρχοι συνδυασμών που κατεβαίνουν διεκδικώντας τον Μάιο την ψήφο μας, ήδη εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει το κυνήγι υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σε κάθε συνδυασμό.  Αξίζει να αναφέρουμε πως το προεκλογικό κλίμα είναι πολύ χαμηλών τόνων μέχρι στιγμής και ο κόσμος δεν ασχολείται, πάρα μόνον οι ενδιαφερόμενοι, ίσως θεωρούν πως η τύχη ενός τόπου δεν είναι θέμα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά της Περιφέρειας και της κεντρικής εξουσίας. Σπουδαίο ρόλο όμως φυσικά σε όλα αυτά παίζει ο κάθε Δήμαρχος με το Δημοτικό Συμβούλιο που εκτός από την θέληση και το μεράκι, πρέπει  να έχει την γνώση, την εμπειρία αλλά και τις δημόσιες σχέσεις στην κάθε κεντρική εξουσία.  Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι:
διαβαστε περισσοτερα

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών διοργανώνει εκδρομή για τον Αστακό το τετραήμερο της Αποκριάς

διαβαστε περισσοτερα

Και επισήμως ξανά υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ο Γιώργος Αποστολάκης

Αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή του 
Φίλες και φίλοι.
Αγαπητοί συντοπίτες.

Μετά από ώριμη σκέψη και αφού στάθμισα αφενός την ανάγκη για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας και αφετέρου τις παραινέσεις πολλών φίλων δημοτών, τοπικών και δημοτικών συμβούλων να πορευτούμε μαζί στη νέα εποχή, αποφάσισα να διεκδικήσω την επανεκλογή μου για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα για υποβολή δήλωσης κτηματογράφησης από Αγροτικό Συνεταιρισμό ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στους ιδιοκτήτες ακινήτων της κοινότητας ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Περιοχή Αστακού τηλ.26460 38033
διαβαστε περισσοτερα

Κτηματολόγιο: Τι γίνεται με τα ακίνητα που έχουν δοθεί «δια λόγου» -Πότε χρειάζεται τοπογραφικό

Tην… πλάτη στο Κτηµατολόγιο εξακολουθούν να γυρνούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, µε τον µέσο όρο της συµµετοχής των πολιτών στη διαδικασία στις υπό κτηµατογράφηση περιοχές να µην ξεπερνά το 1,49% (!). Αυτό επεσήµανε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών, Μιχάλης Καλογιαννάκης: «Εάν η συµµετοχή των πολιτών δεν προσεγγίσει έστω το 50%, επί της ουσίας δεν θα υπάρχει “κτηµατολόγιο”» υπογράµµισε. Ο ίδιος απέδωσε την απροθυµία των ιδιοκτητών σε µια σειρά λόγων, µεταξύ των οποίων η οικονοµική συγκυρία, η χαµηλή αξία των δηλούµενων ακινήτων, η έλλειψη τίτλων, η καθυστέρηση έναρξης της εφαρµογής για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων και των γραφείων συλλογής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ώθηση στις δηλώσεις έδωσε, πάντως, η πλατφόρµα ηλεκτρονικής υποβολής, αφού η χρήση της στα νέα προγράµµατα κυµαίνεται από 0,72% µέχρι 20,34%, µε µέσο ποσοστό το 6,52%, όταν µε την προηγούµενη εφαρµογή µόλις το 2,75% των δηλώσεων είχε υποβληθεί ηλεκτρονικά. Η σωσ…
διαβαστε περισσοτερα

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 11:00 -13:30 η κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)

ΗΟμοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) για την έλευση της Νέας Χρονιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε, 3ης Σεπτεμβρίου 110 – Πλατεία Βικτωρίας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
διαβαστε περισσοτερα

Η Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ καταδικάζει την καταστροφή του περιβάλλοντος, την αλλαγή χρήσης γης για την κερδοφορία των εταιρειών, λέγοντας "όχι" στην εγκατάσταση σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα στο δήμο μας και καλώντας το λαό της περιοχής σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

Δελτίο Τύπου Η Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ καταδικάζει την καταστροφή του περιβάλλοντος, την αλλαγή χρήσης γης για την κερδοφορία των εταιρειών, λέγοντας "όχι" στην εγκατάσταση σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα στο δήμο μας και καλώντας το λαό της περιοχής σε αγωνιστική επαγρύπνηση.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................