Ευχαριστήρια επιστολή του Μπαμπίνη ΙΝ blog

Η συντακτική ομάδα του Μπαμπίνη ΙΝ BLOG ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης  για την όμορφη στιγμή που μας χάρισε (κατά την εκδήλωση της  κοπής τις πίτας και τον ετήσιο χορό  που έγινε την κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015) στα τρία χρόνια λειτουργίας του blogνα σβήσουμε τα κεράκια τις τούρτας  μαζί με τους συγχωριανούς μας και φίλους μας  σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον . το ζεστό χειροκρότημα των συγχωριανών που παραβρέθηκαν  στη εκδήλωση του Συλλόγου μας είναι για εμάς επιβράβευση για όσα κάνουμε για το χωριό μας και  συνεχίζουμε  ,τους ευχαριστούμε όλους .
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και συνεργάτες του blogμας  που βρέθηκαν κοντά μας στην όμορφη αυτή εκδήλωσή μας  αλλά και σε εκείνους που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν  στην εκδήλωση .
διαβαστε περισσοτερα

''ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ''

του Αποστόλη Κομπλίτση
Μετά την πετυχημένη εκδήλωση για την νεολαία της  Μπαμπίνης, απ΄το Σύλλογο μας τον περασμένο Νοέμβρη στην Αθήνα ,σειρά είχε προχτές 1 Φλεβάρη η καθιερωμένη εκδήλωση κοπή πίττας και το μεγάλο πραγματικά Μπαμπινιώτικο γλέντι. Κουβεντούλα-Χαιρετούρες πολύ και καλό φαγοπότι συνδυάστηκαν αρμονικά με πολύ χορό από γνήσια λαϊκά και δημοτικά τραγούδια. Όλα αυτά κράτησαν έντονο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων Μπαμπινιωτών και των φίλων τους. Επί εννιά συνεχόμενες ώρες περίπου (13.00  έως 10:00 μ.μ της Κυριακής) ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, μικροί και μεγάλοι. Έντονη και πάλι η μαζικότητα της νεολαίας του χωριού μας. ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ.ΜΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ. Έδωσαν τον ξεχωριστό δικό τους τόνο στην εκδήλωση. Έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αφήνουν πίσω τους πονηρούς και κακεντρεχείς. Έδειξαν ακόμη ότι αφήνουν πίσω νοοτροπίες διάσπασης και ευτελισμού της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ του Συλλόγου μας για την όμορφη και δημιουργική εκδήλωση. Μπράβο παιδιά! Συν…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................