Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της εφημερίδας ''εν Μπαμπίνη''

διαβαστε περισσοτερα

ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!

foto:Σπύρος & Στάθης Πολύζος (από την εκδήλωση της ΟΠΣΥΞ.Ξηρομερίτικο σεργιάνι στη μουσική παράδοση)

διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας:Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας 2 προτάσεις έργων προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.

Πλέγμα δράσεων ολοκληρωμένης παρέμβασης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - 39 έργα ύψους 15,8 εκατ. ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Εφαρμόζοντας ένα νέο μοντέλο αλλαγής σκέψης και φιλοσοφίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχωρά στην ένταξη και χρηματοδότηση 39 νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού 15.829.657,02 ευρώ από τη ΣΑΕΠ 401 (πρώην Ταμείο Μολυβιάτη) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Το «πράσινο φως» δόθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα αφορούν στην αποκατάσταση και ανασυγκρότηση των πληγεισών περιοχών από τις πυρκαγιές του Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου του 2007 και θα υλοποιηθούν από τους Δήμους των πυρόπληκτων περιοχών.
διαβαστε περισσοτερα

Υπέροχο το «2ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Υπέροχο το «2ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)
Στο Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Χαϊδαρίου, έναν όμορφο χώρο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/9/2016, ώρα 20:00-24:00, η εκδήλωση «2ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.). Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Ξηρομερίτικη μουσική παράδοση με σκοπό τη διαφύλαξη και προβολή της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.
Ο Βασίλης Μπουρνάζος καλωσόρισε με τραγούδι τους καλεσμένους.
Ο Πρόεδρος  της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Στεργίου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση, αναφέρθηκε εν συντομία στην 35ετή παρουσία της Ομοσπονδίας στο χώρο του πολιτισμού και όχι μόνο και ζήτησε την στήριξη της δίνοντάς της έτσι δύναμη, ώστε και τα επόμενα χρόνια να συνεχίσει το δημιουργικό της έργο.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................