ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ:Χοροθεατρική Παράσταση «Ξορκίζοντας το Κοράκι»σε απόδοση του Άρη Μπιτσώρη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ''Το Κοράκι'', το πιο δημοφιλές ποίημα του Αμερικανού συγγραφέα και ποιητή  Edgar Allan Poe ''ξορκίζουν'' τα μέλη της Ομάδας Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, παρουσιάζοντας την εναλλακτική και συνάμα πρωτοποριακή παράσταση με τίτλο: «Ξορκίζοντας το Κοράκι» , σε απόδοση Άρη Μπιτσώρη.
   Πρόκειται για τη θεατρική μεταφορά του αριστουργηματικού αυτού ποιήματος – Το Κοράκι –  που παρουσιάζει το Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο πλαίσιο κύκλου παραστάσεων που θα δοθούν στο Κινηματοθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου (Μ. Αλεξάνδρου 57) στις 21, 22, 28 και 29 Νοεμβρίου στις 9 μ. μ.  Σκοπός της καλλιτεχνικής αυτής “απόπειρας” είναι να αναδειχτεί αφενός η αρχέγονη κοινή καταγωγή της Ποίησης και του Θεάτρου και αφετέρου να ενισχυθεί η σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία μέσα από τη συλλογικότητα των ντόπιων πολιτιστικών δυνάμεων του Δήμου. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου απευθύνει, προαιρετικά, κ…
διαβαστε περισσοτερα

Με την Α.Ε.Μ στα Σαρδίνια

Την ομάδα των ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ -ΠΥΡΑΜΙΣθα αντιμετωπίσει  η Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ στη έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας του Β΄ ομίλου την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 3 μ.μ στο γήπεδο Σαρδινίων .
Καλούνται οι φίλαθλοι της Α.Ε. Μπαμπίνης να 
ενισχύσουν την ομάδα μας με την παρουσία τους. 


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................