ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ .Πίνακες κατάταξης (προσωρινά αποτελέσματα) πρόσληψης προσωπικού

Μπορείτε να διαβάσετε το πρακτικό της επιτροπής με τους πίνακες κατάταξης (προσωρινά αποτελέσματα) για την πρόσληψη προσωπικού για την υλοποίηση της πράξης ΄Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου' της Ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2017. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.pdf368 kB
διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα: ΑθήναΤο τέλος της γερμανικής κατοχής

12 Οκτωβρίου 1944. Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό Πέμπτης, όταν οι καμπάνες των εκκλησιών άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα, καλώντας τους Αθηναίους να ξεχυθούν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν το τέλος της γερμανικής κατοχής. Ως τις 3 Νοεμβρίου ο τελευταίος Γερμανός (και Βούλγαρος) στρατιώτης είχε αποχωρήσει από την ηπειρωτική Ελλάδα.

διαβαστε περισσοτερα

Περιβαλλοντικό έγκλημα η εγκατάσταση αιολικού πάρκου στα Ακαρνανικά όρη

Ανακοίνωση Κ.Ο. Ακτίου – Βόνιτσας του ΚΚΕ Άλλο ένα «Περιβαλλοντικό έγκλημα», συντελείτε στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας ταυτόχρονα με τις εξελίξεις με την εγκατάσταση των μονάδων παραγωγής και εκμετάλλευσης βιοαερίου και βιομάζας που ενέκρινε η αποκεντρωμένη διοίκηση για την θέση «Φραξούλι», ΔΚ Κατούνας, ΔΕ Μεδεώνος, Δ. Ακτίου-Βόνιτσας, ΠΕ Αιτωλοακαρνανίαςκαι τη θέση «Γούργουβλη», ΔΕ Ανακτορίου, Δ. Ακτίου-Βόνιτσας, ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................