Συνάντηση Μίλτου Ζαμπάρα με τον Πρόεδρο της Β’ ΕΛΜΕ για τα προβλήματα σχολικής στέγης

Την Τρίτη 26/3 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μίλτου Ζαμπάρα, με τον πρόεδρο της Β´ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Βαγγέλη Τσούκα, για το ζήτημα της σχολικής στέγης των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας και τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί με το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου.
διαβαστε περισσοτερα

Θανάσης Παπαθανάσης - ΒΟΥΛΗ - Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Η πραγματικότητα είναι ότι ένα χρόνο τώρα ελλείψει πραγματικής αντιπολιτευτικής πολιτικής και αυτό σας το καταλογίζουν οι πολίτες, όχι εμείς, κάποιοι κάνετε καριέρα πάνω στα θύματα του δυστυχήματος.” δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης, κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή. 
Σε μια ηχηρή απάντηση προς την αντιπολίτευση μείζονα και ελάσσονα προέβη σήμερα ο κ. Παπαθανάσης, αναλύοντας αποκαλυπτικά ζητήματα που αφορούν τη διαφάνεια στην δικαιοσύνη, την εφαρμογή του Κράτους Δικαίου και την διαδικασία διερεύνησης της τραγωδίας στα Τέμπη. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε: “Από αυτή την διαδικασία θα βγούμε ισχυρότεροι, διότι μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαριστούν όλα και κυρίως να ειπωθούν αλήθειες”.Επίσης, ανέδειξε την προσήλωσή της Κυβέρνησης στους θεσμούς του Κράτους Δικαίου και την προαγωγή της διαφάνειας. Επικρίνοντας την ανεπαρκή στάση του ΣΥΡΙΖΑ και την πολλαπλή χρήση του άρθρου 86 Σ, περί ευθύνης Υπουργών από Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασε την πρόοδο π…
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση αφιερωμένη στις Γυναίκες του Αμβρακικού

Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  24 Μαρτίου 2024, στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας με θέμα «Οι Γυναίκες του Αμβρακικού».  Οργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Μενιδίου «Ερωδιος» και το Δήμο Αμφιλοχίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός 26/03/2024Αριθ. Πρωτ. 4049 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Πληρ: ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 2646041482
Fax: 2646041482
e-mail: lmanjaris@gmail.com
Προς: Πολιτιστικούς Συλλόγους Δ. Ξηρομέρου.
ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός Πολιτιστικών & Αθλητικών Εκδηλώσεων.
Στα πλαίσια του προγραμματισμού των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου, καλούμε τους Συλλόγους να μας γνωστοποιήσουν εγγράφως τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει και το είδος αυτών. Επίσης θα πρέπει να μας υποβάλλουν:
Α. Τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων των τελευταίων αρχαιρεσιών για την νόμιμη εκλογή του ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Β. Τη συγκρότησή τους σε σώμα.
Γ. Την απόφαση του Πρωτοδικείου με την οποία αναγνωρίστηκε ο Σύλλογος. Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Δ. ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ_signed.pdf686 k…
διαβαστε περισσοτερα

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΥ.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤο Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στην ταβέρνα Γιαννούτσος Μάκης (OLYMPIC PHGASOS), το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 8:00 μ.μ.
     Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας!
                                                                                                         Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΎ.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού, συμμετέχει φέτος στις εορτές εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, όπου θα πραγματοποιηθούν 27/4 Σάββατο βράδυ και Κυριακή πρωί 28/4 . Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να μας ενημερώσουν έως 15/4 .  Παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωση μας στα εξής τηλέφωνα:
6945 774595 και 6944 613595
Το Δ.Σ..
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ : Ο Δήμος Ξηρομέρου στηρίζει πρωτοβουλίες για την οδική ασφάλεια .

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΤο διήμερο 23-24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο το 1° πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας.
διαβαστε περισσοτερα
Οι μετρήσεις ποιότητας του νερού σε Δ.Ε. Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών, με μήνα δειγμάτων Φεβρουάριο 2024.

Οι μετρήσεις ποιότητας του νερού σε Δ.Ε. Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών, με μήνα δειγμάτων Φεβρουάριο 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 27.3.2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τον Σεπτέμβριο του 2019, δημιουργήθηκε στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου, ειδική ενότητα με τίτλο: ''ΝΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ''. Εκεί ξεκίνησαν εξ αρχής να δημοσιοποιούνται, για πρώτη φορά σε ξεχωριστή ενότητα, τα αποτελέσματα των μετρήσεων ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, για όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, γιατί είναι δικαίωμα των πολιτών να ξέρουν τι νερό πίνουν και υποχρέωση του Δήμου να ενημερώνει. Μπορείτε λοιπόν να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου και να δείτε ποια είναι η ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης κάθε Κοινότητας του Δήμου Ξηρομέρου. Σε όποιες Κοινότητες εντοπίζεται πρόβλημα, παρεμβαίνουμε άμεσα σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς που ισχύουν. Ανέβηκαν οι μετρήσεις του Φεβρουαρίου 202…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................