Παραδοσιακός κόκορας κρασάτος με μακαρόνια από τη Μάντυ | Αγνά υλικά, εκπληκτικό αποτέλεσμα (Βίντεο)

ΑΧΑΪΑ Μια Κυριακή στο χωριό: Φιλοξενία, ιστορίες και κόκορας κρασάτος Στο χωριό Σανταμέρι Αχαΐας, ζήσαμε μια αυθεντική εμπειρία γεμάτη με παραδοσιακές γεύσεις και ζεστή φιλοξενία. Η κυρία Αδαμαντία, με ανοιχτή αγκαλιά, μας υποδέχτηκε στο σπίτι της και μοιράστηκε μαζί μας ένα κομμάτι από την ιστορία και τις γεύσεις του τόπου της.
διαβαστε περισσοτερα

Στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ ο Θανάσης Παπαθανάσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ ο Θανάσης Παπαθανάσης 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Παπαθανάσης συμμετείχε στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στη Βιέννη.
Κατά την ομιλία του τόνισε:
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ(δρομολογήσει λεωφορείο για να πραγματοποιήσει εκδρομή στον Αστακό τόσο για το τριήμερο της Αποκριάς όσο και για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου (18 Μαρτιου η 25 Μαρτιου)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογός μας προτίθεται να δρομολογήσει λεωφορείο για να πραγματοποιήσει εκδρομή στον Αστακό τόσο για το τριήμερο της Αποκριάς, όσο και για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου (18 Μαρτίου ή και 25 Μαρτίου). Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή μας απαιτούνται ορισμένες προϋποθέσεις όπως:
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη, Γεωργίας Ντάτσικα με την Ομάδα Δράσης για την υποστήριξη της Kοινωνικής Ένταξης και Ενδυνάμωσης Ρομά Δυτικής Ελλάδας

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη, Γεωργίας Ντάτσικα  με την Ομάδα Δράσης για την υποστήριξη της Kοινωνικής  Ένταξης  και Ενδυνάμωσης Ρομά Δυτικής Ελλάδας
Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργία Ντάτσικα, συναντήθηκε με την «Ομάδα Δράσης για την υποστήριξη της Κοινωνικής Ένταξης και Ενδυνάμωσης Ρομά» η οποία συντονίζεται από τη Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.
διαβαστε περισσοτερα
Ζωντανή μετάδοση της ειδικής και τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 26 Φεβουαρίου 2024.

Ζωντανή μετάδοση της ειδικής και τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 26 Φεβουαρίου 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 23.2.2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας 1ου τριμήνου 2024 και την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 26 Φεβουαρίου, στις 06:30 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................