Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Μαρία Σαράφογλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Μαρία Σαράφογλου.                                                                                                          18.5.2023Συνέντευξη στο μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Μαρία Σαράφογλου παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:
διαβαστε περισσοτερα

Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ομαλή διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαΐου 2023.Ειδικότερα:
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης σε 186 οικισμούς της Δυτικής Ελλάδας – Ο Ν. Φαρμάκης σε Αντίρριο και Κάτω Βασιλική

Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης σε 186 οικισμούς της Δυτικής Ελλάδας – Ο Ν. Φαρμάκης σε Αντίρριο και Κάτω ΒασιλικήΞεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη η αισθητική αναβάθμιση περιοχών που βρίσκονται «πάνω» σε εθνικές ή σημαντικές επαρχιακές οδούς και αποτελούν κόμβους συχνών διελεύσεων και πόλους υψηλής επισκεψιμότητας. Σήμερα Πέμπτη 18 Μάϊου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφθηκε το Αντίρριο, όπου  έχουν υλοποιηθεί οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού για δράσεις εκσυγχρονισμού και ανάδειξης οδών του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος», που είναι συνολικού προϋπολογισμού 23 εκ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κ.Θανασούλας

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο συγχωριανός μας Δημήτρης Θανασούλας του Κων/νου (ο οποίος διατηρούσε το παραδοσιακό παντοπωλείο του χωριού μας ) σε ηλικία 51 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 11: 00 π.μ στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης Καλό ταξίδι ΔημήτρηΘερμά συλλυπητήρια στους οικείους του  
διαβαστε περισσοτερα

Ο.ΣΥ.ΒΑ. 32ο αντάμωμα Βαλτινών , Κυριακή 28/05/2023 , Πάρκο Χαλικάκι Ηλιούπολη , Πρόσκληση

διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία Σταύρου Καραγκούνη στη Ναύπακτο

Δελτίο τύπου Σας καλούμε σήμερα στις 8 το βράδυ στην κεντρική ομιλία του Σταύρου Καραγκούνη, υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Ναύπακτο, στο Lepanto Beach Hotel . Σας περιμένουμε να μιλήσουμε για τη Ναυπακτια. Διεκδικούμε για τη Ναυπακτία στη νέα Βουλή.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................