Δενδροφύτευση σήμερα στην Πεντέλη με σπόρους και δενδρύλλια βελανιδιάς

Μια ουσιαστική Δενδροφύτευση σήμερα στην Πεντέλη. Με 5000 σπόρους και δενδρύλλια βελανιδιάς που δημιούργησε ο Μανώλης Θεοδωρίδης και ο ΣΠΑΠ (Διαδημοτικός Σύλλογος για την ανάπλαση της Πεντέλης). 
Ένα μεγάλο μπράβο στον ΣΠΑΠ και στους εκατοντάδες εθελοντές. 
Η δράση μας συνεχίζεται 26/11 με δενδροφύτευση στα καμμένα από την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, την Εταιρεία Προστασίας της Φύσης με το Διεθνές πρόγραμμα "Μαθαίνω για τα δάση και 25 σχολεία που συμμετέχουν.

Γιάννης Γερογιάννης 
διαβαστε περισσοτερα

Σύσκεψη συντονισμού στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για την αντιμετώπιση των φαινομένων κακοκαιρίας

Συσκέψεις με εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και στελέχη της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να γίνει μία πρώτη αποτίμηση της μέχρι σήμερα αντιμετώπισης των φαινομένων κακοκαιρίας που έχουν εκδηλωθεί, καθώς και συντονισμού ενόψει της συνέχειας της χειμερινής περιόδου.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και την οποία συγκάλεσε η Αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Σαλμά, στα γραφεία του Διοικητηρίου στο Μεσολόγγι, συζητήθηκε η μέχρι σήμερα κατάσταση, η εξέλιξη των αντιπλημμυρικών και άλλων έργων θωράκισης της περιοχής που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ επιβεβαιώθηκε ο καλός συντονισμός και η συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων.
Παραβρέθηκαν, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, εκπρόσωπος του  Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, εκπρόσωπος του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ο  Προϊστάμενος Τμήματος Πο…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank