ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:Νέος πρόεδρος ο Μάκης Μπελεβώνης, νέα στελέχη στο Δ.Σ

Από την περασμένη Δευτέρα ο Φώτης Κωστούλας είχε αποκαλύψει την πρόθεση του να αφήσει τον προεδρικό θώκο του Παναιτωλικού. Πλέον νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, ο ΜάκηςΜπελεβώνης, ενώ τις επόμενες μέρες το ΔΣ θα διευρυνθεί με επίλεκτα μέλη της κοινωνίας του Αγρινίου!
διαβαστε περισσοτερα

Τα μεγάλα έργα που θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα.Στο τέλος Μαρτίου μπαίνουν στη ζωή μας μεγάλα οδικά έργα: Κόρινθος-Πάτρα (Ολυμπία Οδός), Αντίρριο-Ιωάννινα (Ιόνια Οδός

Πολύ μεγάλα έργα περιμένουμε να ολοκληρωθούν και να λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα. Αυτοκινητόδρομοι θα μπουν στη ζωή μας ενώ και έργα που έχουν πίσω τους μεγάλη διάρκεια κατασκευής ολοκληρώνονται και εντάσσονται στην καθημερινότητα μας. Εδώ στο ypodomes.com έχουμε συγκεντρώσει σήμερα τα σημαντικότερα έργα που θα τα δούμε να ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος Απριλίου.
διαβαστε περισσοτερα

Το Κοινωνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας: *42 Δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης σε συνεργασία με πάνω από 125 φορείς *39 Δομές ύψους πάνω από 30,3 εκατ. ευρώ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει την κοινωνική πολιτική της, πιστή στη δέσμευσή της από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, για προστασία των πολιτών της, ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, με δράσεις ενημερωτικές, πρόληψης και προαγωγής της Υγείας. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 42 κεντρικές δράσεις (με δεκάδες άλλες υποδράσεις) συνολικού προϋπολογισμού 51.154,80 ευρώ, με την συνολική αυτή προσπάθεια να γίνεται, έχοντας στο πλευρό μας, πάνω από 125 φορείς και χιλιάδες εθελοντές, δίχως τους οποίους, τίποτα δε θα ήταν εφικτό.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη :Λακκούβες στο κέντρο του χωριού

Μικρές λίμνες δημιουργήθηκαν σε διάφορα σημεία του δρόμου προς την άνω πλατεία (Γιαννακοπούλου), λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στο χωριό μας. Το πρόβλημα, ωστόσο, καθίσταται εντονότερο στα σημεία όπου έχουν αποκολληθεί οι πλάκες και είναι επικίνδυνες για πεζούς και οχήματα καθώς το βράδυ ή τις μέρες με βροχή οι λακκούβες δεν είναι ευδιάκριτες.(foto)







διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................