Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ( 14 Σεπτέμβρη 1944) Γράφει: Ο Αλέξανδρος Κυριαζής

Όταν  διάβαζα    το  εξαιρετικό  άρθρο  του  κυρίου  Παληγεώργου   το  αναφερόμενο  στην  απελευθέρωση  της  πόλης   του Αγρινίου το 1944 ,  βρισκόμουν  στη  Θεσσαλονίκη . Είπα, επιστρέφοντας , να  προσθέσω   και  εγώ  τη  μικρή  μου  μαρτυρία  για  την  ημέρα  εκείνη, μιας  και  την  έζησα  τόσο  έντονα.   Δυστυχώς λόγω  απουσίας  « έξω»  και  φόρτου  εργασίας που  επέβαλλει αυτή  η μεταβολή δεν  μπόρεσα.   Το  κάνω  όμως  σήμερα  μιας  και  ο Οκτώβρης  είναι  το   μεγάλο ορόσημο   των   αγώνων  του Έθνους  μας.
διαβαστε περισσοτερα

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου -Αστέρας Ιτέας Δευτέρα... 14/10/2019

Αγώνας παλαιμάχων ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου -Αστέρας Ιτέας Δευτέρα14/10/2019 και ώρα 17:30 γήπεδο Α.Ε.Κ Αγίου Κωνσταντίνου ώρα συγκέντρωσης 16:30.



ΥΓ... μετά το παιχνίδι θα έχουμε και τρίτο ημίχρονο.
διαβαστε περισσοτερα

Το Βασιλόπουλο πρωτοπορεί. Ο πρόεδρος τολμά !!! Ανοίγονται δρόμοι!!!

Η κοινωνία βγαίνει από την απομόνωση .
-Αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους δύο μήνες στο χωριό μας είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε να συμβεί ή τουλάχιστον να συμβεί τόσο γρήγορα.
Ο νέος πρόεδρος του χωριού μας Πάνος Πετρονικολός αποδεικνύει με τις πρώτες του κινήσεις ότι ήρθε για να μείνει η τουλάχιστον στην δική του θητεία,το χωριό να αλλάξει όψη να πρωταγωνιστήσει στο δήμο προς όφελος των ίδιων των κατοίκων και της καθημερινότητάς τους.
Μετά το άνοιγμα των δρόμων στα χωράφια και την εύκολη πρόσβαση των συγχωριανών μας στις ιδιοκτησίες τους,οι συγχωριανοί, φαίνεται,ότι καταλαβαίνουν το πνεύμα και την αποφασιστικότητα του προέδρου και βοηθούν στην κατεύθυνση που ο ίδιος ο πρόεδρος χάραξε:
Δρόμοι ανοιχτοί,δρόμοι καθαροί κανένα εμπόδιο στην εύρυθμη λειτουργία του χωριού και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων.
Ο πρόεδρος και το κοινοτικό συμβούλιο αποφάσισαν να προχωρήσουν στην διάνοιξη δρόμου μέσα στο χωριό.
Πρόκειται για τη συνέχεια του δρόμου που τερμάτιζε στο σπίτι του…
διαβαστε περισσοτερα

Ενημέρωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για την εκδρομή στον Αστακό

Αγαπητοί φίλοι Αστακιώτες
Σας υπενθυμίζουμε ( ίσως είναι η τελευταία  ενημέρωση) ότι οι ημέρες της εκδρομής στον Αστακό πλησιάζουν  για την εθνική εορτή αλλά και την επανάληψη του εθίμου της λαμπαδηφορίας και το κάψιμο του ΟΧΙ-- Όσοι είστε αναποφάσιστοι η έχετε αποφασίσει να συνταξειδέυσετε μαζί μας ενημερώστε μας εγκαίρως γιατί οι κενές θέσεις  είναι ελάχιστες.  Για να μην υπάρξουν  προβλήματα την τελευταία στιγμή , εμείς σαν σύλλογος θα δεχόμαστε τηλεφωνήματα η ενημερώσεις μέσω internet μέχρι και την Δευτέρα(21/10 η Τρίτη 22/10)
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................