ΒΙΝΤΕΟ. Από τη λογοτεχνική εκδήλωση για το μυθιστόρημα της Ελένης Πριοβόλου ¨βαθύ το σκοτάδι πριν την αυγή¨.

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Με μεγάλη επιτυχία ο 2ος αγώνας δρόμου ''ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ"(Φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο 2ος αγώνας δρόμου ''ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ" που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου ,με πολυπληθή συμμετοχή μικρών και μεγάλων  που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία η συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με την συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε  χθες Πέμπτη 8 Αυγούστου, η συναυλία του δημοφιλή καλλιτέχνη, Χρήστου Μενιδιάτη στο λιμάνι του Αστακού της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.Ο γνωστός τραγουδιστής, ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες του μέσα από ένα διαφορετικό μουσικό πρίσμα του μοντέρνου λαϊκού τραγουδιού. Έχοντας στο παλμαρέ του τραγούδια που αγαπήθηκαν και αγαπιούνται , ταξίδεψε όλους όσοι βρέθηκαν στην συναυλία, σε ένα μουσικό δίωρο γεμάτο συγκινήσεις .
διαβαστε περισσοτερα

Σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη κινητοποίηση για την εκρίζωση της πανώλης των αιγοπροβάτων στη Δυτική Ελλάδα - Επιστολή του Περιφερειάρχη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται  η μεγάλη επιχείρηση για τον περιορισμό και την εκρίζωση της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά την επιβεβαίωση κρουσμάτων σε εκτροφές των Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας. Αυτή τη στιγμή στο σύνολο της Περιφέρειας, με έμφαση στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, διενεργούνται κτηνιατρικοί έλεγχοι από 40 κλιμάκια, γεγονός που συνιστά την μεγαλύτερη κτηνιατρική επιχείρηση που έχει γίνει ποτέ στη χώρα.
διαβαστε περισσοτερα

Τσουβαλοδρομίες και αυγοδρομίες την Κυριακή 11 Αυγούστου στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, στις 07:30 μ.μ.

Τσουβαλοδρομίες και αυγοδρομίες την Κυριακή 11 Αυγούστου στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, στις 07:30 μ.μ.
Η Κοινότητα Μύτικα και ο Δήμος Ξηρομέρου συνδιοργανώνουν την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 07:30 μ.μ. στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα τσουβαλοδρομίες - αυγοδρομίες.Τσουβάλια θα υπάρχουν διαθέσιμα.Για τις αυγοδρομίες αυτοί που επιθυμούν να συμμετέχουν, να φέρουν ένα αυγό καλά βρασμένο και κουτάλι της σούπας.Οι συμμετοχές και για τις τσουβαλοδρομίες και για τις αυγοδρομίες θα δηλωθούν εκείνη την στιγμή.Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε...
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ-Επιτυχία σημείωσαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν στο Χωριό μας την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου

Επιτυχία σημείωσαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν  στο Χωριό μας την  Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, στις 7,8,  Αυγούστου, που περιλάμβαναν ποδοσφαιρικούς αγώνες   και μουσική βραδιά με την καταπληκτική ορχήστρα, που αποτελούνταν από εξαιρετικούς καλλιτέχνες (Διαλεχτή Φλωροσκούφη,Κώστα Μπανιώτη, Νανσυ Σαραβάκου και στο κλαρίνο ο Δημήτρης Λαμπάκης, οι οποίοι διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους μέχρι τις 07:30 το  πρωί.
διαβαστε περισσοτερα

Η Μπαμπίνη εστία πολιτισμού.

Το αδιαχώρητο χθες στη λογοτεχνική εκδήλωση για το μυθιστόρημα της Ελένης Πριοβόλου ¨βαθύ το σκοτάδι πριν την αυγή¨.Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου -παρά την αποπνικτική ζέστη- παρέμεινε κατάμεστη μέχρι το τέλος.
διαβαστε περισσοτερα

Εφιστούμε την προσοχή, για απατεώνες που τηλεφωνούν δήθεν εκ μέρους του Δήμου Ξηρομέρου.

Ημερομηνία 9/8/2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους προμηθευτές του Δήμου Ξηρομέρου αλλά και σε απλούς πολίτες. Επιτήδειοι-απατεώνες τηλεφωνούν και δηλώνουν ότι είναι από τον Δήμο Ξηρομέρου και ζητάνε στοιχεία για την ολοκλήρωση της πληρωμής τους.Μέγιστη προσοχή, δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, οι διαδικασίες είναι συγκεκριμένες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και για ότι θέλετε επικοινωνήστε με τον Δήμο Ξηρομέρου.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα ο Αγώνας Δρόμου στην Μπαμπίνη !!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης", συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ξηρομέρου στις 09/08/2024, ημέρα Παρασκευή, τον 2ο Αγώνα Δρόμου « Μεγιστίας ο Ακαρνάν » στην Μπαμπίνη του Δήμου Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................