Αλέξανδρος Σάββας.Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Νικόλαο Τριάντη από την Μαχαιρά Ξηρομέρου

Ο Νίκος είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός έχοντας υπηρετήσει τον τόπο μας ως Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου 2 έτη και Πρόεδρος Τ.Κ. Μαχαιράς είκοσι επισυναπτόμενα έτη . Νίκος Τριάντης: «Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Αλέκο Σάββα, έναν αγαπητό φίλο, καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας.
διαβαστε περισσοτερα

Μαρία Σαλμά: Ολοκληρώνεται με επιτυχία ένας ακόμη κύκλος διανομής προϊόντων από το ΤΕΒΑ

Έως την Πέμπτη 13 Ιουλίου θα ολοκληρωθούν στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, οι διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα
Θεατρική παράσταση στον Αστακό το Σάββατο 8 Ιουλίου.

Θεατρική παράσταση στον Αστακό το Σάββατο 8 Ιουλίου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 3-7-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Πρόσκληση Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και οι "Παράξενοι Ταξιδιώτες", σας προσκαλούν το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 & ώρα 21:30 στη Νέα Πλατεία Αστακού για να απολαύσετε την Θεατρική Παράσταση του Άκη Δήμου "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης". Είσοδος Ελεύθερη
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Σκουρτούς Σταμάτη Τζογάνη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Σκουρτούς Σταμάτη (Στάμου) Τζογάνη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Σκουρτούς).
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακού. Πρόσκληση στην εκδήλωση "τραγούδια της θάλασσας.

διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Θεόδωρου Μιμιγιάννη με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Πηγή: Σελίδα facebookΔημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΚαλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον φίλο Θοδωρή από τον Άγιο Στέφανο .Καλή επιτυχία.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Μετά την πρόταση του δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στο Συμβούλιο Κοινότητας Παπαδάτου . Σε δύσκολες εποχές με προσπάθεια αρχίζει και αλλάζει το Ξηρόμερο και όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για να έχουμε αποτελέσματα. Με εκτίμηση Μιμιγιάννης Θεόδωρος του Χρυσοστόμου
διαβαστε περισσοτερα

Κι άλλη υποψηφιότητα στον δήμο Μεσολογγίου: Υποψήφιος δήμαρχος ο Σάββας Γερογιάννης

agriniopress.grΣτη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο τη Διακήρυξη Αρχών και Θέσεων του συνδυασμού του “ΕΥΘΥΝΗ”, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Σάββας Γερογιάννης.Την διακήρυξη συνυπογράφουν 25 πολίτες που συστρατεύονται με τον κ. Γερογιάννη ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.Αναλυτικά η διακήρυξη: ΕΔΩ
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλο καλοκαιρινό γλέντι του Συλλόγου Μαχαιρωτών Ξηρομέρου την Πέμπτη 10 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Μαχαιρωτών Ξηρομέρου σας προσκαλεί στο μεγάλο καλοκαιρινό γλέντι που διοργανώνει την Πέμπτη 10 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού. Σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό!
Σύλλογος Μαχαιριωτών Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Το πρόβλημα του παρκαρίσματος των οχημάτων στον Αστακό-Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Το πρόβλημα του παρκαρίσματος των οχημάτων  στον Αστακό εμφανίζεται και αυτό το Καλοκαίρι έντονο και φαίνεται ότι υπάρχει κίνδυνος  να παγιωθεί ,  αφού η Δημοτική Αρχή δεν έχει προχωρήσει στη λύση του, που δεν είναι άλλη από την εξεύρεση χώρου και την κατασκευή και λειτουργία Δημοτικού Πάρκινγ.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Αγαπητοί μας αιμοδότες, 
ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το Π.Ν. Ρίου θα πραγματοποιήσει την τακτική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ 3  ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, από τις 4:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ).
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................