Μπαμπίνη: Ξήλωσαν τα πλέγματα από την περίφραξη του γηπέδου

Αυτοί την εικόνα αντίκρισαν στο γήπεδο της Μπαμπίνης οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες τις ομάδος όταν πήγαν για προπόνηση , άγνωστοι ξήλωσαν τα πλέγματα από την περίφραξη του γηπέδου του χωριού μας  αυτό δεν συνέβη πρώτη φορά καθώς πριν από καιρό συνέβη το ίδιο  στη  βόρια πλευρά του γηπέδου.

Δείτε foto:






διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ- ΕΥΟΣΜΟΥ: 5ος διαγωνισμός ποίησης και φωτογραφίας

Ο Άρης Μπιτσώρης είναι ένας από τους συντελεστές της εκδήλωσης ¨όμορφη που ’ναι η ζωή¨ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7-2-2015 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της τελετής Απονομής του 5ου Διαγωνισμού Ποίησης και Φωτογραφίας.
Συγκεκριμένα:
είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής Διαγωνισμού Ποίησης, υπογράφει τα κείμενα της ταινίας μικρού μήκους, επίσης είναι ο στιχουργός του ομώνυμου τραγουδιού που μελοποίησε ο Θοδωρής Ζουμπούλης.
Ερμηνεύουν Δόμνα Κατσουπάκη, Τζούλια Χρίστογλου και Δημήτρης Πετρίδης Πιάνο: Θοδωρής Ζουμπούλης Ακορντεόν: Παύλος Χιονίδης Σαξόφωνο: Ελένη Σδούκου Μπουζούκι: Φίλιππος Αντωνίου Κιθάρα: Παντελής Ζλατίντσης Τουμπερλέκι: Δέσποινα Χατζηαποστόλου




διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήρια επιστολή της Α.Ε.Μπαμπίνης για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αποστόλη Πανταζή απέστειλε ο πρόεδρος τηςΑ.Ε.Μπαμπίνης Παύλος Μπαρμπαρούσης θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή:
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκτιμώντας  ιδιαιτέρως  της προσφορά  σας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρεί  υποχρέωση  να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική οικονομική ενίσχυση την τρέχουσα αγωνιστική  περίοδο. Η προσφορά  σας αυτή, αποκτά   διπλό  νόημα  και αξία, δεδομένης  της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει  βαθύτατα   όλοι την κοινωνία  και τον αθλητισμό  και <<έρχεται>> να αποδείξει  ότι η αλληλεγγύη  όλων  των φίλων προς την ομάδα μας  είναι τόσο  σημαντική  που συμβάλει σε μεγάλο  βαθμό για  μια άξια  πορεία.   Η ομάδα μας μετά από τιμωρία και πρόστιμο που τις επιβλήθηκε από την ΕΠΣΑΝΑ ( 180€) και αδυναμία για την καταβολή αυτού αλλά και με κίνδυνο  διακοπής της ομάδας από το πρωτάθλημα  ο πρόεδρος Παύλος Μπαρμπαρούσης  επισκέφτηκε  τον …
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................