Έναρξη των μαθημάτων του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειωτών Αθήνας"Το Λιγοβίτσι"

Έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα χορού τουΠολιτιστικού Συλλόγου  Φυτειωτών Αθήνας"Το Λιγοβίτσι" . Κάθε Δευτέρα 18:15 στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ.Πατησίων 5 όροφο 4ος.
Για πληροφορίες στο τηλέφωνο. 6985919208. ΑΝΤΏΝΙΟΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ.

διαβαστε περισσοτερα

Επίκαιρη Ερώτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι από τη συνεχή πτώση της τιμής του αιγοπρόβειου γάλακτος κατέθεσε προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

Αναλυτικά η Επίκαιρη Ερώτηση:
διαβαστε περισσοτερα

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό κτηνοτρόφοι και αγρότες της περιοχής, έπειτα από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξηρομέρου

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό κτηνοτρόφοι και αγρότες της περιοχής, έπειτα από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξηρομέρου. Μεταξύ των δεκάδων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι, όπως τονίστηκε στη συγκέντρωση,  έρχεται να προστεθεί και η μη πληρωμή της ποσότητας του γάλακτος της προηγούμενης χρονιάς που παρέδωσαν στις τυροκομικές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα οι κτηνοτρόφοι να παραμένουν απλήρωτοι και να οδηγούνται στην  απόγνωση.
διαβαστε περισσοτερα

Μνήμες :Card postal του 1919

Καρτ Ποσταλ (Γέφυρα ποταμού Αχελώου) του 1919
ΜεΑποστολέα:Όλγα Λανάρα (Αγρίνιο) και αποδέκτη Δημήτριο Δενδρινό (Μεσολόγγι)
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών :Ενημέρωση για τη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου

Μέτα από πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι του Δ.Σ να εξασφαλίσουμε μια αίθουσα προσιτή ,εύκολη προσβάσιμη με συγκοινωνία και να προσφέρει κάποια βασικές απαιτήσεις μας, καταλήξαμε στο ξενοδοχείο   Golden Age  Μιχαλακοπουλου 57 Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 ώρα 10:30π.μ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................