ΜΠΑΜΠΙΝΗ-Έφυγε από τη ζωή η Αθηνά Καρανίκα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ:  Έφυγε από τη ζωή η συγχωριανή μας Αθηνά Καρανίκα του Ιωάννη σε ηλικία 85 ετών Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ-Προέγκριση για δημοπρασία πήραν οι 2 σημαντικότατες αγροτικές οδοποιές της ενδοχώρας του Δήμου Ξηρομέρου

ΠΗΓΗ. facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη 
Ότι λέμε …το κάνουμε …Συνεχίζουμε ! Προέγκριση για δημοπρασία πήραν οι 2 σημαντικότατες αγροτικές οδοποιές της ενδοχώρας του Δήμου Ξηρομέρου: 1) Χρυσοβίτσα - Βαλόστρατο και 2) Κοινότητα Πηγαδίων - Προδρόμου - Αγραμπέλου, συνολικού προϋπολογισμού 1.489.209,78 €.




διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η αποδοχή της πρόσκλησης συμμετοχής στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑτου φίλου μου Νεκτάριου.
διαβαστε περισσοτερα

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «Διπλή Ταυτότητα» στο Ionian Tv.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «Διπλή Ταυτότητα» στο Ionian Tv.
25.5.2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Διπλή Ταυτότητα» στο Ionian Tv παραχώρησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μιλτιάδη Μπίρμπα με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ: facebookMiltos BirbasΜου έγινε πρόταση από τον Δήμαρχο κ Γιάννη Τριανταφυλλάκη να συμμετέχω ενεργά στις επόμενες εκλογές για την Τοπική αυτοδιοίκηση, σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ «Ξεβρα…στηκε» η παράταξη Γαλούνη και δίνει τα χέρια με Τριανταφυλλάκη

Για τους γνώστες των τοπικών δεν αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία η προσχώρηση του Θωμά Ρετούλη στην παράταξη της δημοτικής αρχής.
διαβαστε περισσοτερα

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου η απόκτηση άδειας Βοηθού Φαρμακείου

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 09:00, στο Αμφιθέατρο του νέου κτιρίου Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των υποψηφίων για την απόκτηση άδειας άσκησης Βοηθού Φαρμακείου, περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, σύμφωνα και με την υπ' αριθμ. Γ5β/Γ.Π. 3112/19-01-2023 (ΑΔΑ:69ΕΙ465ΦΥΟ-4ΕΑ) εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας.
διαβαστε περισσοτερα

Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας, Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας ,τον φίλο Τσόμπο Παρασκευά από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου .

Πηγή Facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παρασκευά Τσόμπου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού)
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Θωμά Ρετούλη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αλυζίας).

Μετά από την πρόταση του Δημάρχου Ξηρομέρου, Γιάννη Τριανταφυλλάκη, συντάσσομαι στην προσπάθεια για την λύση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής και την ανάπτυξη του όμορφου τόπου μας. Οι εποχές απαιτούν δυναμικές συνεργασίες και θέτω τον εαυτό μου για άλλη μια φορά στην κρίση σας.
Με εκτίμηση
Ρετούλης Θωμάς του Ιωάννη
http://mytikaspress.blogspot.com
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................