Στην Κίνα ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης – Διεθνής συνεργασία μεταξύ ΠΔΕ & επαρχίας Fujian

Στην Κίνα βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να προχωρήσει στην υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας μεταξύ της ΠΔΕ και της  Επαρχίας Fujian (Κίνα).
διαβαστε περισσοτερα

Επιπλέον 1,3 εκατομμύρια ευρώ το μήνα Ιούνιο για την πληρωμή δικαιούχων στο πρόγραμμα Σχεδίων Βελτίωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Με τους ίδιους ταχείς ρυθμούς έγινε η πληρωμή των δικαιούχων αγροτών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών και το μήνα Ιούνιο, αφού πληρώθηκαν άλλα 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε 61 δικαιούχους του Υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης).
διαβαστε περισσοτερα

«Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας» - Ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, με θέμα «Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας», στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Σκοπός των ενημερωτικών εκδηλώσεων, είναι να αποτελέσουν οδηγό για μια καλύτερη διατροφική συμπεριφορά, αναδεικνύοντας τη σημασία και τα θετικά οφέλη της υγιεινής διατροφής για όλους. Η ημερίδες  θα πραγματοποιηθούν
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σπυριδούλας Αποστολάκη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σπτυριδούλας (Ρούλας) Αποστολάκη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Ρούλα μου καλή επιτυχία! Σε ευχαριστώ για την στήριξή σου.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,Με τον Δήμαρχο μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη μας συνδέει μια δυνατή φιλία. Μετά την τιμητική πρότασή του αποφάσισα να τον στηρίξω στην νέα του προσπάθεια και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του, με διάθεση προσφοράς και όπλο την αγάπη μου για τον όμορφο τόπο μας.Με όσες δυνάμεις διαθέτω θα αγωνιστώ για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Με εκτίμηση
Αποστολάκη Σπυριδούλα (Ρούλα) του Νικολάου-Αλεξάνδρου
διαβαστε περισσοτερα

Λαϊκές βραδιές κινηματογράφου στον Ανεμόμυλο στον Αστακό διοργανώνει το Πολιτιστικό Τμήμα Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου.

Επειδή ...εκείνο που μένει τελικά “είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι, μες στα θερινά τα σινεμά”, αλλά και μια διαφορετική πολιτιστική πρόταση, το πολιτιστικό τμήμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου, διοργανώνει λαϊκές βραδιές κινηματογράφου στον Ανεμόμυλο στον Αστακό.Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να ψυχαγωγηθούμε μέσω της 7ης τέχνης, να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε, να συγκινηθούμε, να γελάσουμε,   να δημιουργήσουμε αναμνήσεις, κάτω από τον καλοκαιρινό αστακιώτικο ουρανό και δίπλα στη θάλασσα στην είσοδο της μικρής μας πόλης.Προσεχώς θα υπάρξει ενημέρωση για τις ημερομηνίες καθώς και για τις ταινίες προβολής.
Πολιτιστικό Τμήμα Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Λαϊνά, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Προδρόμου).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣΑγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι, Μετά από την πρόταση του Δημάρχου και φίλου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ,εδώ και αρκετό καιρό έχω πάρει την απόφαση να στηρίξω την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει πριν τέσσερα χρόνια ,ως υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Προδρόμου. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και να πετυχαίνω στόχους .Με την στήριξή σας και την συνεργασία μπορούμε να βελτιώσουμε τον τόπο και τις ζωές μας . Με εκτίμηση Λαϊνάς Κωνσταντίνος του Νικολάου
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Γ.Ηγούμενου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Βασίλη μου σε ευχαριστώ για την απόφασή σου . Καλή δύναμη και Καλή επιτυχία ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ο Γιώργος Βελισσάρης και στην «πίστα» της αυτοδιοίκησης!

Πηγή.facebookΝεκτάριος ΦαρμάκηςΟ Γιώργος Βελισσάρης και στην «πίστα» της αυτοδιοίκησης! Φωνάρα και ψυχάρα, καλωσόρισες!
διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 7ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2023

7ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2023Την Κυριακή 06/08/2023 και ώρα 19:00Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων  «Ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός - Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στοΔήμο Ξηρομέρουκαι του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου τον 7ο αγώνα δρόμου στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ την Κυριακή 06/08/2023 και ώρα 19:00.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................