ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ- Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Νίκος Κατσακιώρης με τη παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη

Φίλες – Φίλοι,Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας με την ψήφο τους εμπιστεύτηκαν τον Νεκτάριο Φαρμάκη και την παράταξή του. Αυτά τα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν έγιναν πολλά. Προβλήματα που χρόνιζαν βρήκαν λύση, η Περιφέρεια μπήκε σε ρυθμούς ανάπτυξης. Σήμερα καλούμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να βελτιώσουμε περαιτέρω την καθημερινότητα του κάθε πολίτη και να δημιουργήσουμε επιπλέον προοπτικές ευημερίας του τόπου μας.
διαβαστε περισσοτερα

«ΝΤΡΟΠΗ!!! Ο Καστός, το νησί του Ιονίου, δεν έχει για πολλά χρόνια γιατρό». Δήλωση του Γραμματέα της ΛΑΕ-ΑΑ Δημήτρη Στρατούλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΝΤΡΟΠΗ!!! Ο Καστός, το νησί του Ιονίου, δεν έχει για πολλά χρόνια γιατρό».
Δήλωση του Γραμματέα της ΛΑΕ-ΑΑ Δημήτρη Στρατούλη
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Μέγας Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας στην Αγία Παρασκευή(φωτο)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα ο Μέγας Εσπερινός  μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του ιερέως πατήρ Νικοδήμου παρουσία  του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη  και πιστών στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: «Έρχονται δύσκολες κλιματολογικές ώρες, ας γίνουμε όλοι φύλακες της κοινωνίας και του τόπου μας»

Ιδιαίτερα θερμό αναμένεται να είναι το επόμενο διήμερο στη Δυτική Ελλάδα σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, καθώς οι θερμοκρασίες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου - ίσως και κατά πολύ - σε αρκετές περιοχές.
διαβαστε περισσοτερα

Πολύ Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς έως κατάσταση συναγερμού την Τετάρτη 26 Ιουλίου στη Δυτική Ελλάδα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ηΔυτική Ελλάδα θα βρίσκεται στην πολύ υψηλή (κατηγορία 4) έως κατάσταση συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) σε σχέση με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023,  όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
διαβαστε περισσοτερα

Πράσινο φως από την Επιτροπή Περιβάλλοντος για σημαντικά έργα της Δυτικής Ελλάδας

Θετική γνωμοδότηση για μεγάλα και σημαντικά έργα, έδωσε η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη  Λάμπρου Δημητρογιάννη.Παράλληλα, η έγκριση των έργων και υποδομών, επισπεύδει κατά πολύ και τον προγραμματισμένο χρόνο υλοποίησής τους.Μεταξύ των έργων που εγκρίθηκαν είναι:
διαβαστε περισσοτερα

Δελτίο Τύπου για την τραγική κατάληξη της καθαίρεσης του τμήματος της Γέφυρας της Περιμετρικής Πατρών

Η Παράταξή μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια του άτυχου συμπολίτη μας και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες του τραγικού γεγονότος κατάρρευσης του τμήματος της γέφυρας της Περιμετρικής Πατρών.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Kαλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ Τον Χριστόφορο Παπατρέχα από την Μαχαιρά Ξηρομέρου.

Kαλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ
Τον Χριστόφορο Παπατρέχα από την Μαχαιρά Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Ιούλιος κλείνει με δυνατές και παραδοσιακές εκδηλώσεις στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

Τα Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά Ραντεβού Του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας υπόσχονται ένα δυνατό κλείσιμο Ιουλίου με  όμορφες πολιτιστικές εκδηλώσεις που στηρίζει το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του δήμου Ακτίου Βόνιτσας σας και έχει κυρίως ως μπροστάρηδες και διοργανωτές Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου μας
διαβαστε περισσοτερα

Αστακός.. Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών

διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ AUTHENTIC BIG BLUE WEST - THE IONIAN SEA EDITION.

https://www.dimosxiromerou.grΗμερομηνία 25-07-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά Authentic Big Blue West - The Ionian sea edition.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2023 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

διαβαστε περισσοτερα

Τα εν Δήμω … και άλλα τινά για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ! Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ασθμαίνοντας οι δύο Συνδυασμοί και, εν δυνάμει,  ουσιαστικοί διεκδικητές της Δημαρχίας Ξηρομέρου επιχειρούν  να ‘’καλύψουν ‘’ τα ψηφοδέλτιά τους, σε Τοπικό και Γενικό Επίπεδο.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................