ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ Ο ΒΡΑΒΕΥΜΈΝΟΣ ΜΕΤΡ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΝΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Ένας από τους καλύτερους βραβευμένος μετρ της Αθήνας ο Σπύρος Καραδήμας και μαζί με τους έμπειρους επαγγελματίες σερβιτόρους που τον ακολουθούν πραγματοποιούν εκατοντάδες δεξιώσεις σχεδόν σε όλα τα κτήματα της Αττικής αλλά και εκτός. Όπου υπευθυνότητα και η εμπειρία τους αφήνουν τους πελάτες τους ευχαριστημένους.








διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ: Χρήστος Μπόνης ....η απώλεια ενός φίλου (Για τον Παναγιώτη Μουρούκη)

Λαμβάνοντας αφορμή την ανάρτηση του Γρήγορη Νικήτα για την απώλεια του Παναγιώτη Μουρούκη (και τον ευχαριστώ θερμά   διότι αμέλησα αδικαιολόγητα να γράψω και εγώ δυο λέξεις για τον Παναγιώτη)φέρνω στην μνήμη μου διάφορα περιστατικά από την παιδική μας ηλικία
Με τον Παναγιώτη ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί από μικρά παιδιά Στις αλάνες του #Γουέμπλεϊ# όπως ονομάζαμε το γήπεδο που παίζαμε μπάλα  δίπλα στο παγοποιείο από οκτώ χρονών ,μαζί σχεδόν σε όλα τα διαλείμματα στο σχολείο , μαζί και στις βόλτες τις Κυριακές στα περιβόλια  μαζί και στις παιδικές στον κινηματογράφο Μπαμπούρη.



διαβαστε περισσοτερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΜΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLLD-LEADER

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΜΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLLD-LEADER

Η ΟΤΔ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ σε συνεργασία με το Δήμο Ξηρομέρου, διοργανώνει Ενημερωτική Συνάντηση στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Μέτρου 19 - Δράση 19.2 (έργα ιδιωτικού χαρακτήρα), του Τοπικού Προγράμματος CLLD-LEADER της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00 πμ, στην Αίθουσα δημοτικού Συμβουλίου. Επιλέξιμη περιοχή για το πρόγραμμα CLLD-LEADER στον νέο διευρυμένο Δήμο Ξηρομέρου είναι: ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Όλος ο Δήμος εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Στη συνάντηση θα αναπτυχθούν από στελέχη της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις του Τοπικού Προγράμματος και της σχετικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
διαβαστε περισσοτερα

ΝΔ: Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια – Δείτε τα ονόματα στην Αιτ/νια

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ


.........





διαβαστε περισσοτερα

Αλευράδα Αμφιλοχίας(video Ανδρλεας Κουτσοθανάσης)

Η Αλευράδα βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νομού, πλησίον της τεχνητής λίμνης των Κρεμαστών. Το χωριό είναι κτισμένο στους πρόποδες ενός άδεντρου, βραχώδους βουνού, που ονομάζεται "Ψηλό Τσουγκάρι". Το υψόμετρο του χωριού είναι 573 μέτρα.
Συνδέεται οδικά τόσο με το Αγρίνιο όσο και την Αμφιλοχία.Είναι ουσιαστικά η πύλη της επαρχίας Βάλτου προς το νομό Ευρυτανίας, αφού ο επαρχιακός δρόμος Αγρινίου - Γέφυρα Τατάρνας- Ευρυτανία διέρχεται μέσα από την Αλευράδα.

Ιστορία



διαβαστε περισσοτερα

Ευρωπαϊκή διάκριση για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το «Καφέ Γέφυρες» για τη συνέργειά τους στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία

Άλλη μία ευρωπαϊκή διάκριση κατέκτησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς της απονεμήθηκε το τρίτο πανευρωπαϊκό βραβείο αριστείας REVES για τη δράση της και τις συνέργειες που αναπτύσσει στον τομέα της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας και συγκεκριμένα για τη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχει στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) «Καφέ Γέφυρες».






διαβαστε περισσοτερα

Tο όραμά του για την Αιτωλοακαρνανία θα παρουσιάσει αύριο Τετάρτη 19/6στους ετεροδημότες στην Αθήνα, o Σπήλιος Λιβανός.

Σπήλιος Λιβανός: «Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για Αυτοδύναμη Ελλάδα,
για Αιτωλοακαρνανία με Δύναμη!»
Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ στις 20:00 στο Divani Caravel θα συζητήσει με τους πολίτες για την επόμενη μέρα και θα τους καλέσει να στείλουν ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής για μια"Αιτωλοακαρνανία με Δύναμη!" 




διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία στις Φυτείες και συγκέντρωση στη Παπαδάτου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, από την ΚΟ Φυτειών του ΚΚΕ. Ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο Νίκος Μωραΐτης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα σκληρά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα τέσσερα χρόνια, σε συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, καθώς και για διάφορα ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής, όπως η εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά και τόνισε ότι: 




διαβαστε περισσοτερα

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον ΙΟΝΙΟΝ FM.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, ο νέος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, παραχώρησε ολιγόλεπτη ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ», των Δημήτρη Στρουμπάκου και Αντώνη Γρηγορόπουλου στον ΙΟΝΙΟΝ FM.
Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη εδώ.





διαβαστε περισσοτερα

ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ-ΟΧΙ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ! ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Πρόσκληση
Στο Δήμο Ξηρομέρου (περιφέρεια Φυτειών) έχει εγκριθεί από την αποκεντρωμένη Διοίκηση
Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και ευθύνη της κυβέρνησης(Υπουργείο
Περιβάλλοντος) άδεια εγκατάστασης για τρεις μονάδες παραγωγής Ηλεκτρικού ρεύματος από
καύση βιορευστών.
Οι μονάδες αυτές θα καίνε απόβλητα βιορευστά άγνωστης προέλευσης και σύνθεσης-κυρίως
εισαγώμενα, ανεξέλεγκτα και θα πλήξουν την περιοχή, ως εξαιρετικά ρυπογόνες. Φαίνεται να
ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα άλλων νομών, άσχετα με τον τόπο μας, που ωστόσο είναι
διαμεσολαβητές (παρένθετα πρόσωπα) και πίσω τους κρύβονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες
(μεγάλα οικονομικά συμφέροντα).
Οι μελέτες για τη δημιουργία, εγκατάσταση και λειτουργία είναι παράνομες και επικίνδυνες,
καθώς δε λαμβάνουν υπόψη τους ότι:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................