ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:Ξανά είσοδος με 2 ευρώ

Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την ομάδα μας στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Θύρα 3 του γηπέδου μόνο με 2 ευρώ! Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο: Να ντυθούν στα κίτρινα!
διαβαστε περισσοτερα

Σπίρτζης: Στις 6 Απριλίου εγκαίνια στα Τέμπη, την Μεγάλη Πέμπτη στην Ολυμπία

Στην ΕΡΤ εμφανίστηκε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και μίλησε για τις τελετές εγκαινίων που θα γίνουν μέσα στον Απρίλιο για τους Αυτοκινητόδρομους της Ολυμπίας Οδού,της Ιόνιας Οδού, της Κεντρικής Οδού Ε65 και του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.
διαβαστε περισσοτερα

έν Μπαμπίνη : Διαβάζετε παντού

κυκλοφόρησε το νέο φύλλο (62) της εφημερίδας ''εν Μπαμπίνη'' που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης''ΧριστόδουλοςΠαμπλέκης'' σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή θα διαβάσετε θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα το χωριό μας ,τις δραστηριότητες του Συλλόγου  μας τα νέα της περιοχής μας. Διαβάζετε παντού διαβάζετε ευχάριστα (foto)

διαβαστε περισσοτερα

Οι νέοι στη σύγχρονη εποχή

Του Δημήτρη Γ.Ζαρκαδούλα
Φαίνεται ότι είναι μονόδρομος ,αυτή η πάλη των γονέων ,ανά τους αιώνες της Ιστορίας . Οι νέοι μάχονται για τα ιδεώδες τους , τις αρχές τους και τις μάχες των αξιών .
Ο καιρός είναι με το μέρος τους σε όλα τα στάδια της ηλικίας τους, αλλά πρέπει να πούμε ότι υπάρχει και το χάσμα των γενεών ,που φαίνεται ότι είναι ποιο έντονο κατά την εφηβική ηλικία.


διαβαστε περισσοτερα

Σύντομα στην κυκλοφορία οι τέσσερις σήραγγες της Ολυμπίας Οδού

Στην κυκλοφορία θα δοθούν τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε από τη «Ολυμπία Οδό», οι τέσσερις σήραγγες που βρίσκονται στο τμήμα της νέας εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών μεταξύ Αιγίου και Ρίου, στην περιοχή της Παναγοπούλας.
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση του ΓΕΛ Βόνιτσας "Μικροί Φαρισαίοι" στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου (ΦΩΤΟ: Γιάννης Γιαννακόπουλος)

Την εξαιρετική θεατρική παράσταση, «Μικροί Φαρισαίοι» του, Δημήτρη Ψαθά παρουσίασε την Tετάρτη 29 Μαρτίου 2017, η θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Βόνιτσαςστο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................