Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου με τον τίτλο <ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...>.

Πηγή: facebookΠάνος ΣόμπολοςΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣΠολύς κόσμος φίλες και φίλοι στην παρουσίαση του νέου βιβλίου μου με τον τίτλο <ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...>. Η παρουσίαση έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και με τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστώ πολύ, πολιτικοί (όλων των κομμάτων), συνάδελφοι δημοσιογράφοι, αρχηγοί και αξιωματικοί (νυν και πρώην) της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ηθοποιοί και πολλοί άλλοι. Ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή της Άμεσης Δράσης και τους συναδέλφους που ήταν στο πάνελ και φυσικά τον εκδοτικό οίκο ΠΑΤΑΚΗ για την άριστη συνεργασία μας.


διαβαστε περισσοτερα

2 θέση και Ασημένιο μετάλλιο ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στο 3ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

2 θέση και Ασημένιο μετάλλιο ο συμπατριώτης μας αθλητής του ΑΓΣ VIRONA ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στο 3ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ , στην κατηγορία-41 παίδων..
Συγχαρητήρια Γιώργο πάντα επιτυχίες 


διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της Δημοτικής βιβλιοθήκης Παλαίρου.  Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Παλαίρου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θα προχωρήσει σε εκδήλωση εγκαινίων και αγιασμού την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022. Η Βιβλιοθήκη στεγάζεται στο παλιό δημοτικό σχολείο Παλαίρου, δίπλα από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Σπύρος Αχείμαστος».Η βιβλιοθήκη της Παλαίρου οφείλει την δημιουργία της στον Κωνσταντίνο Ζαφαράνα που πρόσφερε την οικογενειακή συλλογή βιβλίων και εργάστηκε εθελοντικά για την ταξινόμηση των βιβλίων και την κατασκευή ραφιών και θηκών για τα βιβλία. Η δωρεά του Κωνσταντίνου Ζαφαράνα έγινε εις μνήμη του πατέρα του Επιθεωρητή Μέσης Εκπαίδευσης Παναγιώτη Ζαφαράνα.Επίσης εξοπλισμός και συλλογή βιβλίων προσφέρθηκε από την αείμνηστη Ειρήνη Δάγλα Κοκώνη (έφυγε πρόσφατα από την ζωή). Βιβλία από την προσωπική τους συλλογή πρόσφεραν πολλοί συμπολίτες μας από την περιοχή της Παλαίρου αλλά και φίλοι και μόνιμοι επισκέπτες της Παλαίρου.Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Παλαίρου χάρη στον εθελοντισμό και την …
διαβαστε περισσοτερα

«ΠΑΛΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ» ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑΔΗ - Γράφει ο ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ

foto:wikipedia
Οι παλιές γραφές συνεχίζουν την περιπλάνησή τους στο  παρελθόν σμίγοντας με το παρών θυμίζοντας ιστορίες πραγματικές και  γεγονότα που στη σημερινή μας κοινωνία τείνουν να ξεχαστούν. Μια  από αυτές τις ιστορίες είναι πραγματική και δημοσιεύτηκε πρώτη φορά  στην εφημερίδα «Η φωνή των Μπαμπινιωτών» το 1983 από τον  υπογράφοντα. Είναι η ιστορία της ΜΑΡΙΑΣ ΔΗΜΑΔΗ που έχει γραφεί  και σε βιβλίο που έχω διαβάσει αλλά βασίστηκα περισσότερο και σε  μαρτυρίες δικών μου ανθρώπων που την είχαν ζήσει και  συνεργάστηκαν μαζί της στην Αντίσταση 1941-1944. Με την ευκαιρία  της επετείου της 28ηςΟκτώβρη ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΆΝΟΥ καταθέτω και εγώ  ελάχιστο φόρο τιμής για όσους αγωνίστηκαν και πέθαναν για την  ελευθερία της πατρίδας μας από το φασισμό –ναζισμό .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank