Συλλυπητήρια της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) για την απώλεια του συμπατριώτη μας Αποστόλη Κομπλίτση

Συλλυπητήρια της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) για την απώλεια του συμπατριώτη μας Αποστόλη Κομπλίτση
Ο συμπατριώτης μας Αποστόλης Κομπλίτσης από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου έφυγε από κοντά μας για το ταξίδι που δεν έχει γυρισμό σε ηλικία 68 ετών.
διαβαστε περισσοτερα

Παράδοση, κέφι και ξέφρενο γλέντι! Το Πατιόπουλο τίμησε την Αγία Μαρίνα με ένα αξέχαστο πανηγύρι!

Greek Village Life ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΤο Πατιόπουλο τίμησε την Αγία Μαρίνα με ένα αξέχαστο πανηγύρι! Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, το ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας πλημμύρισε από πιστούς και επισκέπτες που έσπευσαν να τιμήσουν την ημέρα με την καθιερωμένη θεία λειτουργία και το παραδοσιακό πανηγύρι που ακολούθησε.
διαβαστε περισσοτερα

Ασφαλτοστρώσεις στην Κοινότητα Καραϊσκάκη.

Πηγή: Σελίδα Facebook Προέδρου Κοινότητς Καραϊσκάκη Θανάση Μητσάνη.
Συνέχιση ασφαλτοστρώσεις στην Τ.Κ. Καραϊσκάκης.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης''Αποχαιρετισμός στον Αποστόλη Κομπλίτση

Αποχαιρετούμε με ειλικρινή θλίψη, τον Κομπλίτση Αποστόλη, Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'', τον άνθρωπο που στήριξε το σύλλογο μας, με πάθος και ζέση.Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του, και τους ευχόμαστε κουράγιο.Το Δ.Σ.
enmpampini.
διαβαστε περισσοτερα

*ΝΤΙΝΑ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΥ: Καλή ανάπαυση Αποστόλη

Καλή ανάπαυση Αποστόλη“Δυο λόγια από καρδιάς για τον δικό μου φίλο , τον Αντιπρόεδρο τού συλλόγου τον Αποστόλη Στο άκουσμα της απώλειας σού Αποστολή στιγμιαία πέρασαν από το νου μου οι στιγμές που έχουμε περάσει μαζί, τα γέλια, οι διαφωνίες μας οι αγώνες που έκανες για τό χωριό μας που υπεραγαπούσες, τα πειράγματα… και έπειτα ακολούθησε η απόλυτη θλίψη.
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας «Πολύ λίγα και καθυστερημένα, τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια στο ρεύμα».

Μίλτος Ζαμπάρας «Πολύ λίγα και καθυστερημένα, τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια στο ρεύμα». Αναφορικά με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Σκυλακάκη και τα μέτρα που ανακοίνωσε, ένα έχουμε να δηλώσουμε με τρόπο κατηγορηματικό: «Συνεχίζεται η κοροϊδία της κυβέρνησης. Τα καρτέλ ενέργειας ζούνε το απόλυτο “θαύμα” υπερκερδών και οι καταναλωτές δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα ούτε με θαύμα».
διαβαστε περισσοτερα

Χρηματοδοτούνται με 15 εκατ. ευρώ νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

Νέα δράση για την ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων κτιρίων και υποδομών, προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ, εντάσσεται για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021- 2027» με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη.
διαβαστε περισσοτερα

Το OLYMPIAN BREAKFAST στο μπουφέ ξενοδοχείων και εστιατορίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Στο  μπουφέ του πρωινού των εστιατορίων, ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζουν να μπαίνουν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Ηλείας, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας,  οι  τοπικές συνταγές και ο γαστρονομικός πλούτος της περιοχής, καθώς όλο και περισσότερα είδη εντάσσονται με ετικέτα εντοπιότητας και το  brand name “OLYMPIAN BREAKFAST” στο «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό της Ολυμπιακής Γης».
διαβαστε περισσοτερα

Το αντίο του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης Μπενέκου Δημήτρη στον αγαπημένο μας Τόλια

Το αντίο του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης Μπενέκου Δημήτρη στον αγαπημένο μας Τόλια Με μεγάλη θλίψη και σεβασμό αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο που με το ήθος και την αποφασιστικότητα του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του . Αποχαιρετώντας τον οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα μοιράστηκα και έμαθα από εκείνον. Στο τελευταίο σου ταξίδι ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει
διαβαστε περισσοτερα

Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ: Συλλυπητήρια επιστολή για το χαμό του Αποστόλη Κομπλίτση

Η Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ με θλίψη και οδύνη αποχαιρετά τον σύντροφο Απόστολο (Τόλια) Κομπλίτση , που έφυγε χθες (16/07/2024) από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με την ασθένεια , η οποία τον ταλαιπώρησε πολύ, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.Ο Αποστόλης, από μικρός ακόμη, όταν πρωτοβγήκε στην αγορά εργασίας, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της δουλειάς του, πρωτοστατώντας στην Πειραϊκή-Πατραϊκή  για εργασιακά ζητήματα, συνθήκες εργασίας, αυξήσεις κλπ, μέσα από το εργασιακό σωματείο, πάντα μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Πέμπτη 18/7/24 στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών η Πολιτική κηδεία του Απόστολου Κομπλίτση

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................