Συλλυπητήρια του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για την απώλεια της Ρεβέκκας Στρατούλη

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια προς τον  Δημήτρη και την  Ελένη  Στρατούλη για την απώλεια της αγαπημένης τους Μητέρας Ρεβέκκα
διαβαστε περισσοτερα

Τα σχέδιά του για τα αρδευτικά δίκτυα των ΤΟΕΒ Παναιτωλίου & Παραβόλας και Καινούργιου και Γαλατά, Ευηνοχωρίου, Τρικόρφου- Παρουσίασε ο Σπήλιος Λιβανός.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑθήνα, 25/02/2023Ο Σπήλιος Λιβανός, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, περιοδεύει από άκρου σε άκρο στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να παρουσιάσει το έργο που έχει γίνει κατά τη διάρκεια της τετραετίας για την ιδιαίτερη πατρίδα του. Στο πλαίσιο αυτό,   είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα σχέδιά του για τα αρδευτικά δίκτυα των ΤΟΕΒ Παναιτωλίου & Παραβόλας και Καινούργιου και  Γαλατά, Ευηνοχωρίου, Τρικόρφου.Με την κατασκευή των νέων αρδευτικών δικτύων και την εφαρμογή ενός σύγχρονου σχεδίου γεωργικής αξιοποίησης θα περιοριστεί η υποαπασχόληση, αυξάνοντας τις θέσεις απασχόλησης στη γεωργία και κατά συνέπεια το οικογενειακό εισόδημα των αγροτών της περιοχής. Παράλληλα, ο εκσυγχρονισμός των δικτύων συμβάλλει στην εξοικονόμηση νερού και στην προστασία του υπερπολύτιμου αυτού πόρου.
διαβαστε περισσοτερα

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Ο Ανδρέας Καλαμπαλίκης άφησε βαθύ αποτύπωμα στον τόπο του»

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Αγρινίου, Ανδρέα Καλαμπαλίκη, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.Σε δήλωσή του, ο κ. Φαρμάκης αναφέρει:
διαβαστε περισσοτερα

Αναμφίβολα θετική η είδηση για πρόθεση αξιοποίησης του Πλατυγιαλιού στον τουριστικό τομέα και την ένταξη του στις Στρατηγικές Επενδύσεις του EnterpriseGreece. Δικαιολογημένος και ο σκεπτικισμός.

* Του Βασίλη Σούλα.
Αναμφίβολα θετική η είδηση για πρόθεση αξιοποίησης του Πλατυγιαλιού στον τουριστικό τομέα και την ένταξη του στις Στρατηγικές Επενδύσεις του EnterpriseGreece.... θέλουμε να πιστεύουμε για όλους(;) τους Αιτωλοακαρνάνες, αν και για το όλους μάλλον θα το βάζαμε με ερωτηματικό. Πιθανόν κάποιους να τους έχει βολέψει αυτό το status quo και να επενδύουν στη διατήρησή του.
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Σταύρου Καραγκούνη στις Οινιάδες .

Δελτίο τύπου Το άνοιγμα της προεκλογικής περιόδου έκανε ο Σταύρος Καραγκούνης στο χωριό καταγωγής της μητέρας του, στο Νεοχώρι.Ευχαριστούμε τους 200 και πλέον φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους , "ζεσταίνοντας" το πολιτικό κλίμα στις Οινιάδες .
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Σχόλιο ΤΕ για πανηγυρισμούς Λιβανού-πλατυγιάλη

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣχόλιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, με αφορμή τους πανηγυρισμούς του κ. Λιβανού, βουλευτή της ΝΔ, για το Mega Project στο Πλατυγιάλι
«Τουρισμός για υψηλά εισοδήματα από το εσωτερικό και το εξωτερικό, ενώ τα λαϊκά νοικοκυριά δεν μπορούν να κάνουν διακοπές»Οι πανηγυρισμοί του κυρίου Λιβανού για το Mega Project στο Πλατυγιάλι δεν αφορούν το λαό της περιοχής. Αφορούν τον επιχειρηματικό όμιλο που επενδύει και την «ανάπτυξη» της κερδοφορίας του. Άλλωστε «μαγνήτης» για τις επενδύσεις είναι οι αντιλαϊκοί – αντεργατικοί νόμοι που διαχρονικά έχουν ψηφίσει οι ελληνικές κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έχουν σμπαραλιάσει τα εργασιακά δικαιώματα (χαμηλοί μισθοί, εξαντλητικά ωράρια κ.ά.).
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................