ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018: ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ !!!

Ως πρόεδρος τη Κοινωφελούς Επιχείρησης, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις ομάδες που πήραν μέρος στο εν λόγω τουρνουά και συγκεκριμένα ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ  ΣΤΟΝ ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΜΥΤΙΚΑ. Να ευχαριστήσω επίσης:
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2014-2018

Video με τις δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου για τα έτη 2014-2018. Παράλληλα, προβάλλονται εικόνες απ όλα τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου . 
διαβαστε περισσοτερα

O ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ( ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Γενική άποψη του Αστακού  από μια διαφορετική οπτική γωνιά. Ακριβός απέναντι από την κλασική πλευρά της παράλιας που γνωρίζουμε   με την βοήθεια του Κώστα Μπαμπούρη (διαθέτοντας την βάρκα του) , φωτογραφίαμε την περιοχή του λιμανιού όπου είναι δεμένα τα σκάφη και τα κότερα πολύ πρωί , πριν ο ήλιος φθάσει ακριβός πάνω από το λιμάνι.
Τα εξαιρετικά χρώματα που αντανακλούσαν στην επιφάνεια της θάλασσας έδωσαν μια διαφορετική ομορφιά στην φωτογραφία.








διαβαστε περισσοτερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ Γιάννης Γουλές , ένας ακόμα Μπαρμπα Γιάννης Μακρυγιάννης!

Γράφει:Μαρία Χριστονίκου
  Εκπαιδευτικός
Ο Ιωάννης   Δ. Γουλές γεννήθηκε το 1911 στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Καταγόταν από το χωριό Αχυρά Αιτωλοακαρνανίας . Ο ίδιος γράφει:«Εγεννήθηκα στον Αστακό το 1911 .Από τον πατέρα μου δεν κληρονόμησα τίποτα και επτά ετών έγινα χοιροβοσκός.  Κατόπιν πήγα στην ξυλουργική τέχνη . Υπηρέτησα ως στρατιώτης στο τάγμα γεφυροποιών στη Λάρισα 1932-33, ‘οπου έμαθα καλά τη δουλειά. Για λόγο ότι μου άρεσαν πολύ τα γράμματα από το 1923 παράλληλα με την βιοποριστική μου εργασία τις νύχτες άρχισα να γράφω , να διαβάζω.   Από επτά ετών δεν μου έλειψαν ποτέ τα χρήματα ,ευχαριστώ τον Θεό και το κράτος μου. Αναθράφηκα στο χωριό Κομπωτή ,λόγω ορφάνιας και από τους δυο γονείς μου ».
διαβαστε περισσοτερα

Επιτυχημένη η 2ημερη Αθλητική Διοργάνωση της παρουσίασης του βιβλίου του κ. Θωμά Μαύρου και του Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου διοργάνωσε την παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου και Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων 2018 για το Δήμο μας. Και οι δυο ημέρες ήταν επιτυχημένες, ενώ η γενικότερη διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................