Δείτε όσα ειπώθηκαν στην σημερινή συνέντευξη τύπου της ΟΑΣ (φωτό-βίντεο)

Η ΟΑΣ παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, με Θέμα τα οξυμένα προβλήματα των κτηνοτροφών, και  με αφορμή την κινητοποίηση την επομένη Τετάρτη στον κόμβο της Αμφιλοχίας. Δείτε (εδώ) αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Εκδήλωση για τον "ΚΩΣΤΑ ΒΕΛΗ" 2018

Ο Δήμος Αγράφων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασοβιτών «Το Καραούλι», σας προσκαλούν  στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αγράφων στην έδρα του Δήμου στο Κερασοχώρι, την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 με τη συμπλήρωση 197 χρόνων από την κήρυξη της επανάστασης του 1821 από τον Κερασοβίτη οπλαρχηγό ΚΩΣΤΑ ΒΕΛΗ που έγινε στις 10 Μάη στο Κεράσοβο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

Δωρεά του Αποστόλη Ν.Πανταζή στο Δήμο Ξηρομέρου ένα Αγροτικό Ακίνητο 2.390,78 τ.μ.Ευχαριστίες από το Δήμο Ξηρομέρου

Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου και ιδιαίτερα της Δ.Κ. Αστακού ότιο Αστακιώτης Εφοπλιστής και Δημοτικός Σύμβουλος Πανταζής Ν. Απόστολοςμε την υπ' αριθ. 3018/27-4-18 αίτησή τουέκανε Δωρεά στο Δήμο Ξηρομέρουένα Αγροτικό Ακίνητο 2.390,78 τ.μ.που βρίσκεται στη θέση Λοζωνάς (το οποίο αγόρασε πρόσφατα από ιδιώτη της πόλης του Αστακού), προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τηνΕπέκταση και Δημιουργία Νέου χώρου Νεκροταφείου Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα

Σύσκεψη για θέματα σταυλικών εγκαταστάσεων- Συζήτηση στο περιφερειακό Συμβούλιο για την μειωμένη τιμή του γάλακτος

Ενημερωτική υπηρεσιακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, με κύριο θέμα την αδειοδότηση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, εφαρμογή της νομοθεσίας καθώς και άλλα θέματα που συνδέονται με τον κλάδο της κτηνοτροφίας της Περιφέρειας.
διαβαστε περισσοτερα

Δεκαπενθήμερο εικαστικό δρόμενο ΑΓΑΠΩ τιμής ένεκεν για το σύλλογο ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

Οι Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί και η MegArt Gallery φιλοξενούν την αγάπη μαζί με τη Τέχνη και πραγματοποιούν το δεκαπενθήμερο εικαστικό δρόμενο ΑΓΑΠΩ τιμής ένεκεν για το σύλλογο ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ,(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΜΑΣ  ΕΛΕΝΑ ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ)

υπό την αιγίδα του Oμίλου για τηνUnesco Πειραιώς & Νήσων !

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................