Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ»

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ»

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας και ιδιαίτερα της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας, ότι την Δευτέρα 26/11/2018υπεγράφη από το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη Ερωτόκριτο και την Ανάδοχη Εταιρεία «Β. Βλασταράς Α.Τ.Ε.» η σύμβαση του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» Συνολικού Προϋπολογισμού 3.336.910,56€.
Οι εργασίες του έργου αυτού θα ξεκινήσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν εντός 18 μηνών.
Από το Δήμο Ξηρομέρου

Ακολουθεί η Σύμβαση του έργου:
διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την τριακοστή (30η) του Μηνός Νοεμβρίου του έτους 2018 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:

διαβαστε περισσοτερα

Ο ΜΟΝΑΧΟΦΑΗΣ: Του Άρη Μπιτσώρη

Ο Άρης Μπιτσώρης  βλέποντας τις εικόνες  στο Μπαμπίνη ΙΝ τη συνάντηση των γυναικών που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία τις ομάδας γυναικών του Συλλόγου μας έστειλε το παρακάτω σατυρικό ποίημα.

διαβαστε περισσοτερα

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης αντιπλημμυρικών έργων στον ποταμό Εύηνο

Ξεκινούν άμεσα εργασίες για την συντήρηση και αποκατάσταση των αντιπλημμυρικών έργων στον ποταμό Εύηνο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προχώρησε στην υπογραφή σχετικής σύμβασης, συνολικού προϋπολογισμού 471.044,84 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Αποχώρηση του χοροδιδασκάλου Αντώνη Μπενέκου από το χορευτικό του Συλλόγου Φυτειωτών ''Το λιγοβίτσι''

Την αποχώρηση του από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Φυτειωτών ''Το λιγοβίτσι'' ανακοίνωσε ο χοροδιδάσκαλος Αντώνης Μπενέκος.
Αναφέρει σχετικά σε δήλωσή του:
διαβαστε περισσοτερα

ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ :Πρόσκληση για δηλώσεις συμμετοχής στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

διαβαστε περισσοτερα

Διανομή προϊόντων από το Δήμο Ξηρομέρου στους δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τις ημέρες Πέμπτη 29/11/2018 και Παρασκευή 30/11/2018 και ώρες 9:30 – 14:30 θα διανεμηθούν προϊόντα από το Δήμο Ξηρομέρου στους δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ Θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Οι ωφελούμενοι δημότες θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και το ΑΜΚΑ τους.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρου Αστακού.
Παρακαλώ για την έγκαιρη ανταπόκρισή σας. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2646360531-500.
διαβαστε περισσοτερα

''Στο Μεϊντάνι του Πολιτισμού'' Γράφει: O Αποστόλης Κομπλίτσης ''Ο ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ''

Στις 26- 11-2018 έγινε με μεγάλη επιτυχία και για πρώτη φορά συγκέντρωση γυναικών του συλλόγου μας σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών. Εκεί βρέθηκαν ΚΟΠΕΛΕΣ και ΝΥΦΕΣ της Μπαμπίνης κι έγιναν μια μεγάλη παρέα. Στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου στο Σύνταγμα τις υποδέχτηκαν μέλη του Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Η συνάντηση γυναικών του Συλλόγου Μπαμπίνης (φωτο)

Μέσα σε ένα ευχάριστο και όμορφο περιβάλλον στο hotel Arethousa sto στο σύνταγμα πραγματοποιήθηκε χθες  το απόγευμα η συνάντηση γυναικών μελών και φίλες του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης που διοργάνωσε η ομάδα γυναικών του Συλλόγου.
Τις γυναίκες υποδέχθηκαν η Γ.Γραμματέας Ντίνα Σταμουλακάτου & ο Αντιπρόεδρος Αποστόλης Κομπλίτσης Στη συνάντηση  δόθηκε  η δυνατότητα παράλληλα με τον καφέ, το χυμό  και τα γλυκά να περάσουν λίγες ώρες χαλάρωσης να πούνε τα νέας τους και να  αναπτύξουν θέματα και ιδέες που τις απασχολούν ως μέλη του συλλόγου και ως γυναίκες .


Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................