Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Πιολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης για το 2024 !!!

Κυκλοφόρησε και διατίθεται προς πώληση ημερολόγιο για το έτος 2024, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.Το ημερολόγιο διατίθεται στην τιμή των πέντε (5) €
enmpampini.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός, 20/12/2023Αρ. Πρωτ.: 64 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ν.Π.Ι.Δ. 
Πληρ.: ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Ταχ. Δνση: Αστακός Αιτ/νιας
Τηλ. & Fax: 2646041482
e-mail: koinofelisxiromerou2019@gmail.com
ΘΕΜΑ: Αναστολή λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Παλαιομάνινας Δήμου Ξηρομέρου την Τετάρτη 20.12.2023 λόγω ασθένειας του εκπαιδευτικού προσωπικού ΑΠΟΦΑΣΗ
64/2023
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Για να μη γίνει χαβούζα το παράκτιο τμήμα Αστακού – Μύτικα

Για να μη γίνει χαβούζα το παράκτιο τμήμα Αστακού – ΜύτικαΤο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου με προηγούμενη ομόφωνη απόφασή του είχε ζητήσει να μην επεκταθούν οι ιχθυοκαλλιέργειες στο παράλιο μέρος και να μεταφερθούν σ’ άλλη περιοχή, που θα δημιουργηθεί ένα πάρκο ιχθυοκαλλιεργειών.Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε συνεννόηση και δεν έγινε ένας ουσιαστικός διάλογος για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης με αποτέλεσμα να δεσμευτεί μια τεράστια περιοχή που φτάνει τις 22.765,36 στρέμ. η οποία περιλαμβάνει και το παράκτιο μέρος.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού 
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (24/2023) που εκδόθηκε από την ΕΜΥ σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοδυτικό Ιόνιο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά και θα προκαλέσει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (20-12-23) έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (21-12-23) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, αρχικά στα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα
Ο Δήμος Ξηρομέρου, ολοκλήρωσε την εκπόνηση του «Επιχειρησιακού σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) του Δήμου Ξηρομέρου».

Ο Δήμος Ξηρομέρου, ολοκλήρωσε την εκπόνηση του «Επιχειρησιακού σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) του Δήμου Ξηρομέρου».

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 13-12-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Ξηρομέρου, ολοκλήρωσε την εκπόνηση του «Επιχειρησιακού σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) του Δήμου Ξηρομέρου», στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2021 του Πράσινου Ταμείου, στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», για την δράση «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων - Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.», από το οποίο χρηματοδοτείται.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Συνάδελφε συνταξιούχε,Το παράρτημα Αστακού του σωματείου των συνταξιούχων Αγρινίου σου εύχεται χρόνια πολλά και καλά, υγεία και δύναμη. Καλές γιορτές και η καινούρια χρονιά να είναι χαρούμενη, ειρηνική και αγωνιστική.Λόγω των ημερών το σωματείο σε καλεί να συναντηθούμε όλοι μαζί και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ γλυκό και ποτό στην παραλία, στην ταβέρνα «Καλοφαγάς». Την Πέμπτη 21 Δεκέμβρη στις 11 η ώρα το πρωί. Σε περιμένουμε!Για την Διοικούσα Επιτροπή,Γιώργος Θεοδώρου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................