Ένα ταξίδι στην καρδιά της ελληνικής παράδοσης | Γιορτή βραστού στο Νεοχώρι

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Γιορτή Βραστού στο Νεοχώρι: Ζήστε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία στο πανέμορφο Νεοχώρι! Το χωριό Νεοχώρι στην ορεινή Ναυπακτία πλημμύρισε από ζωή και κέφι το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, καθώς η τοπική κοινωνία διοργάνωσε την καθιερωμένη γιορτή βραστού.
διαβαστε περισσοτερα

Προγραμματισμένοι καθαρισμοί και χλωρίωση δεξαμενών σε Χρυσοβίτσα, Μύτικα, Μαχαιρά και Πρόδρομο.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία, 24/9/2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Στην Κοινότητα Χρυσοβίτσας θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και υπερχλωρίωσης για απολύμανση των δεξαμενών και του δικτύου ύδρευσης. Το νερό απαγορεύεται να καταναλωθεί τόσο ως πόσιμο όσο και για μαγείρεμα.Οι πολίτες θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση πότε το νερό θα είναι προς χρήση για πόση και μαγείρεμα. Η υδροφόρα του Δήμου θα είναι διαθέσιμη για να παρέχει νερό στους κατοίκους του χωριού. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένοι καθαρισμοί και υπερχλωριώσεις στις δεξαμενές των Κοινοτήτων Μύτικα, Μαχαιρά και Προδρόμου και συγκεκριμένα: -28/9/2024 Μύτικας -29/9/2024 Μαχαιρά -30/9/2024 Πρόδρομος Θα ακολουθήσουν και νέες ανακοινώσεις και για τις υπόλοιπες κοινότητες εντός του Οκτωβρίου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα εορτασμού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στις Φυτείες Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

Χρηματοδότηση του Δήμου Ξηρομέρου, για ανάδειξη πεζοπορικών διαδρομών εντός των γεωγραφικών του ορίων.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 24/9/2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου για την δημιουργία και ανάδειξη πεζοπορικών διαδρομών εντός των γεωγραφικών του ορίων, στη σχετική πρόσκληση με συνολική χρηματοδότηση 30 εκατ. ευρώ, που έτρεξε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ) Τον Μάρτιο του 2023 ο Δήμος Ξηρομέρου κατάθεσε την πρόταση χρηματοδότησης του για συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών (μονοπάτια).
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................