Θέλω Να Σου Αστράψω Δυο Χαστούκια Να Ξυπνήσεις.

Το συγκλονιστικό μήνυμα για τους νεαρούς οδηγούς που έγινε viral: "Θέλω να σου αστράψω δυο χαστούκια να ξυπνήσεις"Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι για τους ανήλικους οδηγούς.
διαβαστε περισσοτερα

Αψευδής μάρτυς Ποιος πληρώνει ''το Βαρκάρη''

Η Μπαμπίνη υπερφωτίζεται από τον ήλιο ταυτόχρονα με τους λαμπτήρες της ΔΕΗ .

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ''Μνήμες σε άσπρο-μαύρο''(Οικογένεια Πορτούλη)

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες που μας ξυπνούν μνήμες από την ιστορία και το παρελθόν σε πολλούς φίλους στη Μπαμπίνη και στο Ξηρόμερο .
 Στη πρώτη φωτογραφία (με τη φουστανέλα ήταν παραδοσιακό ένδυμα των αντρών) Ο Δημήτριος Πορτούλης πατέρας των Πέτρου-Φώτη -Στάθη -Αλεξάνδρα -Γιάννη Πορτούλη.
Στη Δεύτερη φωτογραφία ο Γιάννης Πορτούλης 

Ευχαριστούμε τον εγγονό του Δημήτρη Πορτούλη (τον Δημήτρη -Μήτσο γιο του Στάθη) για το υπέροχο γεμάτο αναμνήσεις φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε .
διαβαστε περισσοτερα

ΒΟΝΙΤΣΑ Λίμνη Κομήτη(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Η μεγαλύτερη από μια σειρά λίμνες που απλώνονται η μία μετά την άλλη κοντά στη Βόνιτσα, στον «ίσκιο» των μεγάλων υγροτόπων του Αμβρακικού. Η λίμνη Κομήτη αναφέρεται και ως Μεγάλο Λιμνοβρόχι.

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ήρθε η ώρα για μια ευρεία συμμαχία αποφασισμένων Ξηρομεριτών με στόχο να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στην Νέα Εποχή! Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Κεντρική Ομιλία του Δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη την Παρασκευή 31 Μαϊου 2019 και ώρα 21:45μ.μ. στον Αστακό. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα μας για να παραμείνει το Ξηρόμερο Δυνατό!
ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ! 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................