Γιώργος Θεοδώρου: Μια απάντηση στο μητροπολίτη μας κ.κ. Κοσμά με αφορμή τα πανηγύρια το 15Αύγουστο

Με αφορμή την ανάρτηση του Μητροπολίτη μας
Γράφει ο:  Γιώργος Θεοδώρου
      Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμάς, σε ανάρτησή του στο "xiromero news" της 3 Αυγούστου με τίτλο "Μεταβάλουν τον κατανυκτικό Δεκαπενταύγουστο σε κοσμικό ξεφάντωμα'', (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) ανάμεσα στα άλλα τονίζει: ''Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Δεν θέλω να πιέσω κανέναν. Δεν πολεμώ την ψυχαγωγία, την αναγκαία ξεκούρασί(η) σας .Δεν θέλω να σας στερήσω  την ψυχαγωγία ,την ξεκούρασι(η) τη τη χαρά'', και μετά από τέσσερις σειρές τονίζει: "εφιστώ την προσοχή των Εφημερίων και των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων. Καμιά σχέσι (η) και συμμετοχή δεν θα έχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις....".     Με όλο το σεβασμό. Άλλο οι επιθυμίες κι άλλο τα αποτελέσματα του άρθρου. Σεβασμιότατε, αν τώρα, που μαζεύονται ''πέντε '' άνθρωποι στα χωριά, που ρημάξανε αφού φρόντισαν γι' αυτό οι εκάστοτε κυβερνητικές πολιτικές, δεν προβούν προκειμένου να ''…
διαβαστε περισσοτερα

Astakos Seaways Fast Travel:Πρόγραμμα καλοκαιριού 2016!!!

διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου τις Τ/Κ Βλυζιανών

Ο ΠρόεδροςT/K βλυζιανών κ΄ΔημήτρηςΖαρκαδούλας,ευχαριστεί θερμά τον κ΄ Απόστολο Πανταζή,ο οποίος έδωσε στο Σύλλογο 5.000 € για να φτιαχτεί ο δρόμος προς το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.
διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα της Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Το Δ/Σ της Α.Ε. Μπαμπίνης καλεί όλα τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση&Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή14 Αυγούστου2016 και ώρα 21:00στο γραφείο τουΠολιτιστικού Συλλόγου (Δημοτικό Σχολείο ). Παρακαλούνται όσα από τα μέλη του επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να απευθυνθούν στο Δ/Σ της Α.Ε.Μ.
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των μελών της Α.Ε.Μ θεωρείται απαραίτητη καθώς κρίνετε το μέλλον της ομάδος μας.
ΤΟ Δ/Σ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................