ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ενημέρωση του Δημάρχου για τα έργα που εντάχθηκαν στον Δήμο μας με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Για πλήρη, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου ανακοινώνει ότι:
Α) Με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εντάχθηκαν στο Δήμο μας τα παρακάτω έργα:
διαβαστε περισσοτερα

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης για τη νέα σχολική χρονιά

Πρώτη μέρα στα σχολειά μας σήμερα και  εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη όνειρα, στόχους και ελπίδες. Εύχομαι καλή πρόοδο στους μαθητές, δύναμη στους νηπιαγωγούς, τους δασκάλους, τους καθηγητές και τους γονείς των μαθητών μας.
διαβαστε περισσοτερα

Η Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά στον αγιασμό που έγινε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 3ο Λύκειο Αγρινίου και στο Γυμνάσιο Θέρμου.

Η Αντιπεριφερειαρχης Χριστίνα Σταρακά στον αγιασμό που έγινε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 3ο Λύκειο Αγρινίου και στο Γυμνάσιο Θέρμου, σήμερα το πρωί. Με την ευκαιρία του νέου ξεκινήματος για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

Επαγρύπνηση για την προστασία από την αφρικανική πανώλη των χοίρων συνιστά η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει ότι, μετά την εμφάνιση κρούσματος της αφρικανικής πανώλους των χοίρων στην Βουλγαρία,  κρίνεται απαραίτητη η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των χοιροτρόφων της Περιφέρειας για την λήψη μέτρων προφύλαξης και την έγκαιρη αναγνώριση πιθανής εμφάνισης του νοσήματος.
διαβαστε περισσοτερα

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό σχολείο Μπαμπινης

Ξεκίνησε και επίσημα  η νέα σχολική χρονιά.
Πραγματοποιήθηκε  σήμερα Τρίτη , 11/9/2018 η καθιερωμένη τελετή Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2018 – 2019  στο  προαύλιοτου  Δημοτικού Σχολείου Μπαμπίνης από τον πάτερ  Κων/νο  Φλωρόπουλο , ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά και στους δασκάλους καλήυγείακαλή πρόοδο, και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά.

διαβαστε περισσοτερα

Αναμνήσεις :Tης Μπαμπίνης τα παιδιά

Ένα μικρό ταξίδι πίσω στον χρόνο στις αναμνήσεις  (της Μπαμπίνης τα παιδιά στο σχολείο από την εποχή των γονιών μας μέχρι τη δεκαετία του 1980 ) 
Από το φωτογραφικό μας Αρχείο


διαβαστε περισσοτερα

*ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ " ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ "

Το χρώμα της καλοκαιρινής μέρας που τελειώνει, απλώνεται στις γραμμές. Ένας έρωτας περιμένει τις λέξεις για να φανεί γενναίος. Τα φιλιά είναι το βραβείο του. Οι απλωμένες ακτίνες αλλάζουν την προοπτική και δημιουργούν –στιγμιαία- χάσμα απροσπέλαστο στη διατίμηση (κάθε είδους) και στη στερεοποιημένη χυδαιότητα (κάθε αξίας).
διαβαστε περισσοτερα

Αναμνήσεις έθιμα Φυτειωτών: Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

διαβαστε περισσοτερα

Έναρξη των μαθημάτων του Σωματείου Ελληνικών Χορών& Λαογραφικών Ερευνών ''Ελληνική Παράδοση''

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................