Βάρνακας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Εθελοντική Δράση Let' s do it Greece 2018

Από Ξηρομερίτικη Ματιά
Ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία η Εθελοντική Δράση Let' s do it Greece 2018 από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και την Τοπική Κοινότητα Βάρνακα.
 Στα πλαίσια της δράσης πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της πλατείας και του κεντρικού δρόμου του χωριού, άσπρισμα και φύτεμα λουλουδιών από μικρούς και μεγάλους. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές και τους μαθητές που έλαβαν μέρος ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους και τη διάθεση για εθελοντική προσφορά!
Υποστηρίζοντας τέτοιες αξιόλογες εθελοντικές πρωτοβουλίες και προσπάθειες ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση, κάνοντας τον εθελοντισμό στο χωριό μας αφορμή για δράση και προσφορά!

διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού:Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σπιρομετρήσεις στις 18/4/2018 στο στέκι του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σπιρομετρήσεις στις 18/4/2018 στο στέκι του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.  Ευχαριστούμε θερμά την Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και όλον τον κόσμο που στηρίζει κάθε φορά τις δράσεις του Συλλόγου μας. Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΕΣΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ [1978 - 2018], ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ "ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ" (ΛΟΦΟΣ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ) ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΙΟΥ 2018

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ : Εικόνες από ψηλά

Μπαμπίνη άνοιξη εικόνες από ψηλά
διαβαστε περισσοτερα

Όμορφες εικόνες από το Μοναστηράκι Ακτίου Βόνιτσας

Όμορφες εικόνες από το Μοναστηράκι Ακτίου Βόνιτσας από το φακό του Αριστείδη Τόλη


διαβαστε περισσοτερα
check page rank