Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιώτας Κουτσομπίνα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Παλαιομάνινας).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιώτας Κουτσομπίνα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Παλαιομάνινας).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Γιώτα μου καλή επιτυχία. Σε ευχαριστώ για την στήριξή σου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Μετά την πρόταση του Δήμαρχο μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου με την παράταξη Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας ως Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Παλαιομάνινας.Βλέποντας την προσπάθεια και τα αποτελέσματα της προηγούμενης τετραετίας, αλλά συζητώντας και τον προγραμματισμό της επόμενης πενταετίας αλλάζουμε τον τόπο μας.
Με εκτίμηση
Κουτσουμπίνα Παναγιώτα (Γιώτα) του Γεωργίου
διαβαστε περισσοτερα

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου ο συγχωριανός μας Γιάννης Σελιμάς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμου Αγρινίου με το συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ –ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ο συγχωριανός μας Γιάννης Σελιμάς (γιος της Σπυριδούλας Δ.Ράπτη). Προϊστάμενος Μονάδας Διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών δυτικής στερεάς Ελλάδος.Όπως ανακοινώθηκε σε χθεσινή παρουσίαση των 50 πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι Πυξ Λαξ είναι εδώ, μαζί μας  το καλοκαίρι του 2023 στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και πιο συγκεκριμένα στην Πάλαιρο σε μια μοναδική συναυλία για όλους με Είσοδο Ελεύθερη.Υποδεχόμαστε τους Πυξ Λαξ την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο Λιμάνι  Παλαίρου  στις 21.30 με είσοδο ελεύθερη
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σαββας : Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την καλή φίλη μου κα Γωγώ Σωτηρίου από την Παπαδάτου Ξηρομέρου .

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την καλή φίλη μου κα Γωγώ Σωτηρίου από την Παπαδάτου Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Αριστείδη Κορώση.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η αποδοχή της πρόσκλησης συμμετοχής στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ του φίλου μου Αριστείδη Κορώση.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεωργίου Ναούμη , με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Παλαιομάνινας ).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης:Γιώργο καλή επιτυχία ! Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη .Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα του συντοπίτη μας Ναούμη Γεώργιου του Ευαγγέλου ,σαν υποψήφιο Σύμβουλο Κοινότητας Παλαιομάνινας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα του.ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χρήστου Νταβαντζή , με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιοΣτρογγυλοβουνίου).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης:Χρήστο καλή επιτυχία και καλή δύναμη !ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣΑγαπητοί συγχωριανοί , Μετά από πρόταση του φίλου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη αποφάσισα και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να τον στηρίξω. Όλοι όσοι βλέπουμε με αντικειμενικό τρόπο την δουλειά που έγινε αυτά τα τέσσερα χρόνια ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη πενταετία. Ζητώ την στήριξή σας. Με εκτίμηση Χρήστος Νταβαντζής του Φιλίππου Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Στρογγυλοβουνίου
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Γεώργιο Ζορμπά, από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Γεώργιο Ζορμπά του Αθανασίου, από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................