Αλέξανδρος Σάββας-Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Θύμιο Τενεκετζή .

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Θύμιο Τενεκετζή . Ο Θύμιος, είναι κτηνοτρόφος διατηρώντας μονάδα εκτροφής Ζώων στην περιοχή της Τ.Κ. Προδρόμου Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

O Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας και υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη με τη δημοτική παράταξη Δύναμη Πολιτών-Συνεχίζουμε, μίλησε την Κυριακή 2/7, στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

O Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας και υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη με τη δημοτική παράταξη Δύναμη Πολιτών-Συνεχίζουμε, μίλησε την Κυριακή 2/7, στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του και μεταξύ άλλων, τόνισε:
διαβαστε περισσοτερα

ΑΜΑΛΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ: Θα είμαι και πάλι υποψήφια στην Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας

Το 2019 οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας μας τίμησαν με την ψήφο τους, μας εμπιστεύτηκαν και ξεκινήσαμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πρωτοπόρο τον Περιφερειάρχη μας Nektarios Farmakis, με δυσκολίες κάποιες φορές, αλλά με κοινό όραμα το καλύτερο για τον τόπο μας και τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Ελένη Αγγελή - Ναούμη .

Η Ελένη είναι Τοπικός Σύμβουλος της Παλαιομάνινας Ξηρομέρου, είναι δημόσιος υπάλληλος εργάζεται στο Ε.Σ.Υ. είναι παντρεμένη με τον Κώστα Ναούμη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας- Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Κώστα Κοντή .

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Κώστα Κοντή . Η Κώστας γεννήθηκε στην Αθήνα . Από μικρή ηλικία, Κώστας επισκεπτόταν το χωριό καταγωγής του Την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

Θεατρική Παράσταση … Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης!!! Σάββατο 8 Ιουλίου & ώρα 21:30 Νέα Πλατεία Αστακού

ΠΗΓΗ: facebookGiannis Triantafillakis
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ-Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Γιώργο Γκούμα .

Ο Γιώργος , ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργειες και μονάδα εκτροφής ζώων στην περιοχή Παπαδάτου Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................