Βιορευστά Φυτειών, πως μπλέξαμε... Οι αλήθειες ολόκληρες και όχι μισές...

Από ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS Σχετικά με την υπόθεση της αδειοδότησης των τριών μονάδων με καύσιμο βιορευστά στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Φυτειών, θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε την πολιτική διάσταση της υπόθεσης και τους χειρισμούς που έγιναν από την νυν δημοτική αρχή, δηλαδή θα σας πούμε όλη την αλήθεια γι αυτή την υπόθεση και όχι την μισή ή κάποιο κλάσμα αυτής.
διαβαστε περισσοτερα

Νίκος Πλακίδας ...Οι φορεσιές μου θα ξαναχορέψουν στο θέατρο ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Συμμετέχουν:
1. Πολιτιστικός Σύλλογος "Μπεγουλάκι" Πατρών
2.Χορευτικός Σύλλογος "Αχελώος" Κατοχής Μεσολογγίου
3. Χορευτικός Σύλλογος από την Ρόδο
4. Εκπολιτιστικός Όμιλος Θέρμου Αιτ/νίας
5. Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης "Η Φανερωμένη"

Σάββατο 15.6.2019
διαβαστε περισσοτερα

Εθελοντική αιμοδοσία από την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία(ΠΑΝ.ΣΥ)

Εθελοντική αιμοδοσία από την ΠΑΝ.ΣΥ ,στο νοσοκομείο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ,όλες τις ημέρες τις εβδομάδας ,αναφέροντας τον Αριθμό Μητρώου της ΠΑΝ.ΣΥ 14844.
Σε ένα λεπτό, χαρίζοντας λίγο από το αίμα μας, σώζουμε έναν συνάνθρωπο μας.Το αξίζει,το αξίζουμε!!! Γινόμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια Προωθούμε αυτό το μήνυμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους παραλήπτες. Το αίμα δεν αντικαθίσταται, δεν αγοράζεται, μόνο χαρίζεται Δίνουμε αίμα Πάντες δια έκαστον. Σας ευχαριστούμε
Το Κ.Σ
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση-ενημέρωση για τις εγγραφές στα ΚΔΑΠ Δήμου Ξηρομέρου (Αστακού-Κανδήλας-Φυτειών) για το έτος 2019-2020

Αγαπητοί γονείς, Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019-2020, στο οποίο συμμετέχει και φέτος ο φορέας μας και αφορά τα ΚΔΑΠ  ξεκινάει  Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, και θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου 2019.
διαβαστε περισσοτερα

Αφιερώματα.Η ιστορία των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι εκπαιδευτική διαδικασία του ελληνικού κράτους για την εισαγωγή των αποφοίτων του Λυκείου (παλαιότερα του εξαταξίου Γυμνασίου) στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Διεξάγονται στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής χρονιάς (Μάιο ή Ιούνιο, παλαιότερα Σεπτέμβριο) από το Υπουργείο Παιδείας, με κοινά θέματα για όλους τους υποψηφίους κάθε επιστημονικού πεδίου. Καθιερώθηκαν το 1964 με την ονομασία «Εισιτήριες Εξετάσεις», λόγω της ύπαρξης πληθώρας υποψηφίων και των περιορισμένων θέσεων στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................