Ακολουθία ιεράς παρακλήσεως στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στον Μαχαιρά χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Δαμασκηνού

Ακολουθία ιεράς παρακλήσεως στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στον Μαχαιρά. Παρουσίας πλήθους πιστών χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Δαμασκηνού τελέσθηκε ιερά παράκληση. Ο αρχιεπίσκοπος πέρα απ' τις ευλογίες και τίς ευχές στους πιστούς, εστίασε και στην μεγαλοπρέπεια και αρχιτεκτονική τού ιερού ναού, καθώς πρώτη φορά επισκέφθηκε την ενορία. Στην ακολουθία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ξηρομέρου κύριος Τριανταφυλλάκης,ο πρόεδρος τού χωριού, Μπαρμπαρούσης Γεώργιος, καθώς και τα μέλη τού Δ/Σ τού πολιτιστικού συλλόγου Μαχαιριών, Πηνελόπη Γκούμα και Γεώργιος Καραγιάννης.
διαβαστε περισσοτερα

Πάνος Χολής: "Τίποτα δεν θα πετύχουμε, αν δεν προσπαθήσουμε ".

διαβαστε περισσοτερα
  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΟΥ-Μεταβολή του καιρού με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα απο απογευματινές ώρες του Σαββάτου 5/8.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΟΥ-Μεταβολή του καιρού με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα απο απογευματινές ώρες του Σαββάτου 5/8.

Αστακός, 4.8.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνουμε και εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου, Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), το οποίο έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Για την περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου αφορά κυρίως απογευματινές ώρες του Σαββάτου 5/8 έως τις βραδινές ώρες. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Για περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.civilprotection.gr Ευχαριστούμε για την βοήθεια και την κατανόηση σας και εφιστούμε την προσοχή σας. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Εγκατέλειψε την Αθήνα μετά από 30 χρόνια | Η Απόφαση του Γιώργου για Μια Νέα Ζωή(Βίντεο)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Επιστροφή στην Φύση: Η Απόφαση του Γιώργου να Ζήσει Πιο Αληθινά Για 30 ολόκληρα χρόνια, ο Γιώργος ζούσε στην καρδιά της Αθήνας. Το άγχος, το στρες και η συνεχής πίεση είχαν αρχίσει να τον κουράζουν. Ήταν καιρός να αναζητήσει κάτι πιο αληθινό, να επιστρέψει στις ρίζες του και να ζήσει με πιο απλούς ρυθμούς.
διαβαστε περισσοτερα

Περί ηθικής διαφοροποίησης ο λόγος....

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβρη, όπως είναι θεμιτό, φυσιολογικό και μέσα στα πλαίσια της λειτουργίας της δημοκρατίας, όλες οι παρατάξεις προσεγγίζουν, συζητούν και ανακοινώνουν υποψηφίους για τα ψηφοδέλτια του δήμου μας. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ιδιαίτερα αν οι συζητήσεις γίνονται μέσα στο πλαίσιο μια ιδεολογικής αντιπαράθεσης, ή σύγκλισης σε διάφορα ζητήματα τοπικού ή γενικότερου ενδιαφέροντος. Άλλωστε αυτή είναι και η ουσία της πολιτικής και της ενασχόλησης με τα κοινά.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Τριάντη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Τριάντη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Φίλε Παναγιώτη καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Σε ευχαριστώ πολύ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λάμπρου Βασιλάκη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Βάρνακα).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λάμπρου Βασιλάκη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό  ψηφοδέλτιο Βάρνακα).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Φίλε Λάμπρο καλή επιτυχία και καλή δύναμη.Σε ευχαριστώ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» την Τσάκνα Μαρία .

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κα Τσάκνα Μαρία του Γεωργίου Από τον Αστακό .
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Αγγελική Ζαρκαδούλα του Σπυρίδωνα από τον Μύτικα.

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Αγγελική Ζαρκαδούλα του Σπυρίδωνα από τον Μύτικα.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων 12/2023 που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, καιρικό σύστημα με την ονομασία "PETAR", όπως ονομάστηκε από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιταλίας, κινούμενο ανατολικά, προβλέπεται να προκαλέσει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σε περιοχές της δυτικής και της βόρειας Ελλάδας, από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 05-08-2023 έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 06-08-2023, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι:
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» την Ειρήνη Μπόνη από τον Αστακό

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κα Ειρήνη Μπόνη Από τον Αστακό . Η Ειρήνη είναι Συνεταιριστικός υπάλληλος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό. Η Ειρήνη είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της απόφασης της να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου.
οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Σ ευχαριστώ από καρδιάς !

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» την Άννα Μιοβόλου από τον Αστακό.

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κα Άννα Μιοβόλου . Η Άννα είναι Υπάλληλος ΟΤΕ .. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό. Η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου και την ομάδα μας αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και την ευχαριστώ από καρδιάς.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας
διαβαστε περισσοτερα

Αίολος Αστακού-Συλλυπητήρια επιστολή

διαβαστε περισσοτερα

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου στην παραλία της Βόνιτσας η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μήτση« ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ και η απελευθέρωση της Δυτικής Ελλάδας στα 1828 – 1829»

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 20.30 στην παραλία της Βόνιτσας στην θέση του Φάρου θα παρουσιαστεί ένα σημαντικό και ξεχωριστό βιβλίο για την ιστορία της Βόνιτσας και της ευρύτερης περιοχής . Ο συγγραφέας Νίκος Μήτσης θα παρουσιάσει το βιβλίο « ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ και η απελευθέρωση της Δυτικής Ελλάδας στα 1828 – 1829»
διαβαστε περισσοτερα

Την Κυριακή 6 Αυγούστου στην Παραλία της Βόνιτσας το μεγάλο Αυγουστιάτικο πολιτιστικό γεγονός της Βόνιτσας η ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ 2023

Την Κυριακή  6 Αυγούστου στην Παραλία της Βόνιτσας το μεγάλο Αυγουστιάτικο πολιτιστικό γεγονός της Βόνιτσας  η ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ 2023 με μουσική βραδιά στην θέση ¨ΕΛΙΑ¨ στην παραλία της Βόνιτσας με έντεχνη και Λαϊκή ορχήστρα και ωριαίο αφιέρωμα και βράβευση στην Βονιτσιάνα δημοτική τραγουδοποιό Βαγγελιώ Χρηστιά
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................