Εικόνες από από τα εκλογικά κέντρα (χθες ημέρα εκλογών 2019) φωτο makeart

Δείτε εικόνες από τις χθεσινές  αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 από τα εκλογικά κέντρα και εικόνες από  τους πανηγυρισμούς στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο άκουσμα των αποτελεσμάτων που τον φέρνουν πρώτο με διαφορά

διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Γιάννης Τρανταφυλλάκης: Όλοι εμείς οι πολίτες βρεθήκαμε, συμφωνήσαμε και γίναμε η αλλαγή για τον τόπο μας.
Αστακός 27.5.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φίλοι πολίτες του Ξηρομέρου.... προς εσάς που μας επιλέξατε με την ψήφο σας, αλλά και προς εσάς που δεν μας επιλέξατε....
Ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ, αλλά και εκ μέρους όλων των ανθρώπων του συνδυασμού μου, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για το χθεσινό συντριπτικό εκλογικό αποτέλεσμα.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους πολίτες που στάθηκαν στο πλευρό μας, στήριξαν και βοήθησαν ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Η συλλογική μας δουλειά απέδωσε καρπούς και δείχνει τον δρόμο, ότι μόνο μέσα από συλλογική εργασία πετυχαίνεις μεγάλους στόχους.
Όλοι εμείς οι πολίτες βρεθήκαμε, συμφωνήσαμε και γίναμε η αλλαγή για τον τόπο μας.
Την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου βάζουμε την τελική σφραγίδα στην επιλογή μας, να διαλέξουμε για τον Δήμο μας, το κοινό μας σπίτι, έναν άλλο δρόμο.
Σας καλώ και πάλι να δώσουμε ξανά μαζί την μάχη, ώστε να σφραγίσουμε οριστικά, ότι…
διαβαστε περισσοτερα

«ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα»Μετακινήσεις ετεροδημοτών για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ο συνδυασμός μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, πρόκειται να δρομολογήσει τουριστικά λεωφορεία από την Αθήνα για τους ετεροδημότες που θέλουν να μετακινηθούν στα χωριά μας και να ψηφίσουν για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την Πλατεία Καραϊσκάκη την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 05:00 μ.μ. (17:00) με προορισμό, Αστακό, Φυτείες, Κανδήλα για τις τρεις δημοτικές ενότητες αντίστοιχα αλλά και για Παλαιομάνινα, καθώς και τα υπόλοιπα χωριά μας.
Επίσης γι αυτούς που δουλεύουν, θα υπάρχει λεωφορείο με αναχώρηση από την Πλατεία Καραϊσκάκη το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 04:00 μ.μ. (16:00).
Η επιστροφή θα γίνει Κυριακή στις 05:00 μ.μ. (17:00).
Επίσης θα υπάρχει και λεωφορείο με επιστροφή την Δευτέρα 03:00 μ.μ. (15:00), με αναχώρηση από Αστακό.
Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο τηλέφωνο 6977429865 στον Παναγιώτη Ηλ. Χολή και στο 6945643852 στο εκλογικό κέντρο, ώστε να υπάρξει έγκαιρα ο σωστός προγραμματισ…
διαβαστε περισσοτερα

Αποτελέσματα τοπικό Μπαμπίνης Δήμου Ξηρομέρου(επανεξελέγη πρόεδρος τ/κ Μπαμπίνης ο Θεόδωρος Ζαρκαδούλας )

ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 457 ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 315 ΛΕΥΚΑ -ΑΚΥΡΑ 12 ΕΓΚΥΡΑ 303 ΕΛΑΒΑΝ

διαβαστε περισσοτερα

Σαρωτική νίκη στον Δήμο Ξηρομέρου για τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον συνδυασμό του.

Σαρωτική ήταν η νίκη του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και του συνδυασμού του «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», όπου άγγιξε την νίκη από την πρώτη Κυριακή.
Ακολουθούν σχετικές κάρτες με τα ανεπίσημα αποτελέσματα, που είναι από τον δικό μας μηχανισμό πληροφόρησης, με τις ψήφους ανά Δημοτική Ενότητα και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, όπως και τα ποσοστά ανά Δημοτική Ενότητα και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον μεγάλο νικητή του πρώτου γύρου γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη και σε όλους τους υποψηφίους, όλων των συνδυασμών και στις 2 Ιουνίου θα γίνει ο δεύτερος γύρος, όπου θα έχουμε τον νέο Δήμαρχο Ξηρομέρου, ανάμεσα στο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στον Ερωτόκριτο Γαλούνη. Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους, όλους όσους μας μετέφεραν με κάθε τρόπο αποτελέσματα και είναι πολλοί και κουράστηκαν γι αυτό, καθώς και τους αναγνώστες μας για τα 6.527 κτυπήματα ξεχωριστών I.P. ως αυτή την στιγμή, στην ανάρτηση με την μετάδοση των αποτελεσμάτων. Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Σ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................