«Προ των πυλών» το νέο νομοσχέδιο για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ* Tο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που αφορά τους «Αγροτικούς Συνεταιρισμούς», αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση μετά και τις τελικές διορθώσεις και θα αντικαταστήσει τον νόμο 4015/2011.
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Νομού Αιτ/νιας : Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου

Ο Σύλλογός μας, με την ευκαιρία της "Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου", διοργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά (αλλά και για μεγάλους) την Κυριακή 3 Απριλίου και από ώρα 4.00μ.μ μέχρι 6.00μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας του Αγίου Κων/νου  . Μαζί μας θα είναι και η ζωγράφος - γλύπτρια κα Νότα Τσίτουρα η οποία θα μας βοηθήσει σε κατασκευές.
Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει και bazzar παιδικού βιβλίου, προς ενίσχυση του συλλόγου. Καλείστε να συμμετάσχετε!
Περισσότερες πληροφορίες στην αφίσα που επισυνάπτουμε! 
Σας περιμένουμε!!!
διαβαστε περισσοτερα

Πασχαλινή εκδρομή στον Αστακό

Η Ένωση Αστακηνών Αθήνας και ο Σύλλογος Χοβολιωτών Αστακού διοργανώνουν, με το τουριστικό γραφείο ΚΤΕΝΑΣ Travel, Πασχαλινή εκδρομή στον Αστακό, με αναχώρηση τη Μεγάλη Πέμπτη και επιστροφή τη Τρίτη του Πάσχα. Το κόστος για δηλώσεις συμμετοχής έως και 20 Απριλίου είναι 20€/άτομο. Μετά την 20η Απριλίου το κόστος θα είναι 30€/άτομο. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον 30 άτομα. Η αναχώρηση είναι τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου : α) από Αμπελοκήπους (Λ. Αλεξάνδρας, στάση Μετρό) στις 4:10 μ.μ., β) από την Ομόνοια (3ης Σεπτέμβριου και Βερανζέρου)  στις 4:30 μ.μ. και γ) από την πλατεία Καραϊσκάκη (στάση Μετρό Μεταξουργείο), ώρα 4:45 μ.μ..
Η επιστροφή για Αθήνα είναι τη Τρίτη του Πάσχα, 3 Μαϊου στις 4:30 μ.μ., από Αστακό.
Όσοι δεν μπορούν να μετακινηθούν στα χωριά Ξηρομέρου θα τους μεταφέρουν  εθελοντές του Συλλόγου Χοβολιωτών (προσυνεννόηση)
Αν χρειαστείτε δωμάτιο, το δίκλινο με πρωινό από 28€


Δηλώσεις συμμετοχής
Καλέστε στα τηλέφωνα του ΚΤΕΝΑΣ Travel: 210-5737957, 210-5…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................