Αγώνας κατά των ναρκωτικών

Ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στις 19:30, στο Emileon Sport Center στο Αγρίνιο.
διαβαστε περισσοτερα

«Το χαμόγελο» Γράφει ο Χριστόφορος Τριάντης*

«…πολυπρόσωπες οι διαδρομές, οστά και σάρκες συνδεδεμένα…» -γράφει ο Χριστόφορος Τριάντης «Τα δάκρυα είναι ένα ακραίο χαμόγελο» Σταντάλ Αιώνες κι αιώνες οι άνθρωποι εκτελούν τις ίδιες ή διαφορετικές διαδρομές (λίγο παραλλαγμένες οι ταξικά προνομιούχοι). Συγχρωτίζονται με χιλιάδες άλλους. Ένας σωρός από πολυπρισματικά πρόσωπα και κρανία παρελαύνουν, σε όλες τις εκδηλώσεις του βίου. Δημιουργείται ένας μακρύς κατάλογος επαφών, αναζητήσεων και απογοητεύσεων. Υπάρχουν κινήσεις, συνομιλίες, μονόλογοι, διάλογοι, συνάφειες και διαδοχικές συνευρέσεις (επιτυχημένες ή όχι).
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΛΑΙΡΟ: Μουσικο-ποιητική παράσταση : «…ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΛΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΑΝ» Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Οι καλοκαιρινές πολιτιστικές διαδρομές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας συνεχίζονται την Παρασκευή 20 Ιουλίου στην Πάλαιρο με την μουσικο-ποιητική παράσταση :
«…ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΛΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΑΝ»
διαβαστε περισσοτερα

Απ. Κατσιφάρας: Οφείλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί -50 έργα που ξεπερνούν τα 192 εκ. ευρώ υλοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

«Είναι μια συνάντηση ευθύνης, προγραμματισμού και χρονοδιαγραμμάτων».Με  τη φράση αυτή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ξεκίνησε τον κύκλο διαδοχικών συναντήσεων, με αντικείμενο την πορεία των προγραμματισμένων έργων που αφορούν ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, σας ενημερώνει ότι πραγματοποίησε τις εργασίες που είχε δρομολογήσει για τον καλλωπισμό της πλατείας Αγίου Νικολάου Αστακού και για τους δύο κάθετους πεζόδρομους, φυτεύοντας δέντρα, λιγούστρα, πυξάρια και λουλούδια.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................