Η κρεμμύδα ή κουτσούνα ή αργιοκρεμμύδα ακόμα και σήμερα κρεμιέται την Πρωτοχρονιά

https://akarnanika.blogspot.comΗ κρεμμύδα ή κουτσούνα ή αργιοκρεμμύδα ακόμα και σήμερα κρεμιέται την Πρωτοχρονιά πάνω από την πόρτα των σπιτιών ως μέσο αποτροπής της βασκανίας του ματιού. Στην αρχαιότητα ονομάζονταν σκίλλα ή σκιλλοκρομμύδα. Από την εποχή του Πυθαγόρα (6ος αι π.Χ.) η αγριοκρεμμύδα "αναρτημένη στο πλαίσιο της πόρτας είναι φάρμακο που απωθεί την είσοδο των ασθενειών"...
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-Όνειδος, ντροπή και πρωτοφανές γεγονός για την αυτοδιοίκηση, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος να παραποιεί δημόσιο έγγραφο του ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση.

Ημερομηνία 28.12.2022

Δελτίο τύπου
Όνειδος, ντροπή και πρωτοφανές γεγονός για την αυτοδιοίκηση, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος να παραποιεί δημόσιο έγγραφο του ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση.
Αποτελεί όνειδος, ντροπή και πρωτοφανές γεγονός για την αυτοδιοίκηση, ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη ‘’ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ’’ και κατά δήλωση του ανεξάρτητος κ. Κώστας Γεωργούλας, να παραποιεί δημόσιο έγγραφο του ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: 9Ζ5246ΜΤΛ6-ΠΕΨ), και μέσω του Blog που διαχειρίζεται να δημοσιεύει το πειραγμένο έγγραφο, απλά και μόνο για για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση.Ο Δήμος Ξηρομέρου να χρηματοδοτείτε από το Υπουργείο Εσωτερικών με το θεσμοθετημένο τέλος διαφήμισης και παραποιώντας το έγγραφο από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, να αφαιρεί το όνομα του Δήμου Ξηρομέρου και το ποσό που παίρνει, απλά για να γράφει διάφορα απίθανα δικά του και να κάνει φθηνή αντιπολίτευση με fake news.Υπενθυμίζουμε ότι η παραποίηση επίσημου δημόσιου εγγράφου, αποτελεί και ποινικό αδίκημα κ. Γεωργού…
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για Καλή Χρονιά από Sugar Mama.... Σπιτικές γεύσεις & την Αρετή Κολώνια

διαβαστε περισσοτερα

Κώστας Γεωργούλας-Σε κρίση πανικού το άτυπο γραφείο τύπου του Δήμου Ξηρομέρου !!!

Κύριε Διαχειριστά του mytikapress, κύριε Βασίλη Σούλα, Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι είστε το άτυπο Γραφείο Τύπου του Δήμου Ξηρομέρου και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη. Φροντίζατε εσείς να μας το υπενθυμίζετε πολύ συχνά και με απανωτά δημοσιεύματα και τοποθετήσεις σας.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ-Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

http://arisbitsoris.blogspot.com
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
Σε πείραμα, εθελοντικά, δίδυμα αδέρφια μπήκανο ένας κρέας έτρωγε, ο άλλος χόρτα ως vegan.Τρεις μήνες μες στο πρόγραμμα κι άρχισαν εξετάσειςχοληστερίνες, σάκχαρα, λιπίδια, υπερτάσεις…..
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας κ. Γεώργιου Αποστολάκη.

Ημερομηνία 28.12.2022ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας κ. Γεώργιου Αποστολάκη.Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη και σε όλους τους συγγενείς, για  την απώλεια της μητέρας του.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

Νέο τραγούδι του συγχωριανού μας Μάκη Κυριαζή ....Ερμηνεύει ο Άγγελος -Ανδριανός

ΠΗΓΗ: facebookMakis Kyriazis..λίγο πριν την ολοκλήρωση του δίσκου μας "Αυταπάτες και Αλήθειες", σας παρουσιάζουμε το νέο μας τραγούδι με τίτλο "Δεν έχω κάτι", που ερμηνεύει ο Aggelos Andrianos A , με τους στίχους δικούς μου και μουσική του Costas Giannakis ...Απολαύστε το Μπαμπίνη ΙΝ .Καλή επιτυχία 
διαβαστε περισσοτερα

Θανάσης Παπαθανάσης-« Προτεραιότητα στο φάρμακο είναι να φτάνει στον Έλληνα πολίτη »

« Προτεραιότητα στο φάρμακο είναι να φτάνει στον Έλληνα πολίτη » δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης  Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel.
διαβαστε περισσοτερα

Γιαννούλης Νικόλαος- Εορταστικές Ευχές

διαβαστε περισσοτερα

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΡΜΑΚΗΣ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Εκδήλωση Ανταλλαγής Ευχών

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................